ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нове життя старої вулиці

Дата: 04.10.2013 15:13
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

В Тульчині розпочався капітальний ремонт вулиці Дейча. Роботи виконує приватний підприємець Армен Аветисян.
Погодьтеся, не щодня доводиться спостерігати за якісним, повноцінним, а не “ямковим” відновленням дорожнього покриття. Хоч ця проблема є надзвичайно актуальною. Як зазначив голова районної державної адміністрації Анатолій Бузік:
- Президент України Віктор Федорович Янукович неодноразово заявляв, що ввважає відновлення і будівництво регіональних автомобільних доріг одним із головних завдань влади на наступний 2014-й рік.
Завдання це не з простих, його не можна вирішити одномоментно, разом з тим, рухатися в цьому напрямку, безперечно, потрібно. В даному випадку маємо хороший приклад справді господарського підходу до справи.
- Перш, ніж розпочати укладання нового асфальтового покриття, на вулиці було замінено всі підземні комунікації, - долучається до розмови Тульчинський міський голова Валерій Весняний. – Відновлено тротуари, бордюри і, що не менш важливо, зроблено вуличне освітлення: замінено електроопори, електрокабелі, встановлено ліхтарі.
Загальна вартість робіт становить 1 млн. 800 тис. грн. На даний час 530 тис. грн. надійшло з обласного бюджету, 100 тис. грн. виділено з бюджету міста.
За домовленістю з приватним підприємцем Арменом Аветіковичем Аветисяном подальші роботи виконуватимуться в борг. У вирішенні питання коштів ми надіємося на сприяння обласної влади, голови облдержадміністрації Івана Мовчана, свою підтримку пообіцяв і народний депутат України Микола Джига.
Варто додати, що окрім будівництва доріг, А.Аветисян займається благодійною діяльністю. Тільки за останній період він переказав 10 тис. грн. Шпиківській ЗШ І-ІІІ ст. на ремонт вбиральні. Постійно підтримує культуру і спорт – 25 тис. грн. було виділено для організації поїздки дитячої футбольної команди в республіку Польща.
Отож, є всі підстави стверджувати, що вже найближчим часом у Тульчині з’явиться справді зразкова, зручна і для пшоходів, і для водіїв вулиця.
До речі, тверде покриття тут розраховане на проїзд важкого автотранспорту.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь