ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошується конкурс на виконавця (виконавчого адміністратора) з організації та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)

Дата: 15.01.2019 07:55
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Два роки поспіль в області проводиться конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи), метою якого є фінансова підтримка підприємницької ініціативи та надання методично-консультативної допомоги громадянам щодо започаткування власної справи та підприємцям-початківцям щодо розвитку бізнесу.
Так в минулому році 36 підприємців-початківців отримали гранти від 12 до 70 тис. грн. у різних сферах діяльності – майстерня подільської кераміки, кузня – шоу, фотостудія, естетичне виховання та харчування дітей в сільських школах, виготовлення медових міксів, грумінг (перукарня для тварин), вирощування часнику, ягід, лікарських трав, дизайн та виготовлення меблів, целюлозних утеплювачів та виробництво електричної енергії - альтернативна сонячна енергетика. Реалізація проектів, яким надано підтримку в рамках конкурсу, забезпечує створення в області біля 100 нових робочих місць. Загальна вартість бізнес-планів становить понад 9,3 млн.грн. в т.ч. 1,4 млн.грн. (15%) кошти обласного бюджету.
Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації оголошує конкурс на виконавця (Виконавчого адміністратора) з організації та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи).
До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, юридичні особи, які мають досвід організації та проведення конкурсів, та як мінімум 3 роки працюють у наступних напрямках:
підготовка презентаційних та інформаційних кампаній
організація та проведення навчальних семінарів, тренінгів (особлива умова - наявність кваліфікованих власних тренерів)
практична робота в започаткуванні підприємницької діяльності
розробка, реалізація та супровід проектів спрямованих на розвиток бізнесу їх моніторинг і аналіз.
Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:
  1. ЛИСТ-ЗАЯВКУ на участь у конкурсному відборі виконавця з організації та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи), яка повинна містити наступне:
1) Інформацію про учасника:
Назва організації:___________________________________________
П.І.Б.керівника:_____________________________________________
Адреса організації: __________________________________________
Телефон, факс: ____________________ e-mail: ______________________
2) Короткий опис діяльності та опис досвіду з організації та проведення конкурсів, семінарів, тренінгів, тощо (за останні 2 роки) та документи, що підтверджують відповідність кваліфікаційних вимог тренерів.
  1. КОШТОРИС ВИТРАТ на організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи) відповідно до технічного завдання, в тому числі за джерелами фінансування.
  2. КОПІЮ Статуту організації.
Документи для участі у конкурсі (в паперовому та електронному вигляді) подаються до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації за адресою: м.Вінниця, вул.Хмельницьке шосе, 7 (книжка), 8 поверх, кімн. 823, 820, е-mail: ums@vin.gov.ua.
Термін прийому документів: до 16:00 год. 1 лютого 2019 року.
Додаткова інформація за тел: 66-14-24, 66-14-34.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь