ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн спілкування жителів с.Тиманівка з Пенсійним фондом

Дата: 25.10.2013 10:18
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Минулого вівторка, 22 жовтня, працівниками управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі було проведено онлайн конференцію з жителями села Тиманівки.
Мешканці села, Квасняк Любов Петрівна, Швець Галина Василівна, Матияш Світлана Федорівна, Кушнір Валентина Володимирівна, перебуваючи в приміщенні Тиманівської бібліотеки, мали можливість задати запитання та отримати кваліфіковані відповіді фахівців з допомогою програми Skype .
В ході онлайн спілкування працівниками управління було надано роз’яснення основних положень Закону України “Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи”, порядку призначення та виплати пенсій, дострокового виходу на пенсію, підтвердження трудового стажу.
Запитувачів найбільш цікавили питання: можливості дострокового призначення пенсії; виходу на пенсію жінок в 55 років; як зараховується страховий стаж за сумісництвом; порядку зарахування страхового стажу в разі отримання працівником заробітної плати менше мінімального розміру; права дострокового виходу на пенсію для матері дитини-інваліда з дитинства; строків виплати надбавки за рішенням судів «дітям війни».
Управління Пенсійного фонду у Тульчинському районі висловлює вдячність завідуючій бібліотекою Надії Костянтинівні Білоус за організовану зустріч.
Програма Skype в управлінні Пенсійного фонду завжди на звязку з 9 год. до 17 год.
В кожній територіальній громаді є пенсіонери, люди з обмеженими можливостями, які не мають змоги добратися до районного центру, і в них є запитання стосовно песійного забезпечення, тому звертаємося з проханням до голів селищних,сільських Рад, директорів шкіл, по можливості, забезпечити доступ до інтернету з встановленням програми Skype, для надання соціальних послуг жителям своїх громад.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь