ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативний штаб в дії

Дата: 06.10.2017 16:24
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

6 жовтня 2017 року, за повідомленням оперативного чергового Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації на території Вінницької області та безпосередньо у Тульчинському районі пройде зміна погодних умов, спричинена переміщенням циклону. Передбачаються сильні пориви вітру 19-24 м/с.
6 жовтня в кабінеті першого заступника голови райдержадміністрації Побережника В.І. - керівника штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталась на території Тульчинського району в селах Клебань, Холодівка, Крищинці 21.09.2017 року, керівника оперативного штабу Тульчинської районної державної адміністрації було проведене спільне засідання оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення та штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації райдержадміністрації.
На розгляд було винесено два термінових питання:
  1. Ускладнення погодних умов на території Тульчинського району.
  2. Ліквідація наслідків НС від 21.09.2017 року.
  1. 6 жовтня, за повідомленням оперативного чергового Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації на території Вінницької області та безпосередньо у Тульчинському районі пройде зміна погодних умов, спричинена переміщенням циклону. Передбачається сильні пориви вітру 19-24 м/с.
Відповідно до поданої інформації керівником оперативного штабу Тульчинської районної державної В.І.Побережником було дано доручення сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації(Деркач Ю.Г.) та відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації (Шевчук М.О.):
  • вжити заходів для забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення району;
  • уточнити плани взаємодії служб і сил ЦЗ на випадок виникнення НС;
  • уточнити склад штабів з ліквідації НС і оперативних груп для забезпечення управління та координації дій сил на випадок їх залучення;
  • посилити нагляд за висотними механізмами, об’єктами розміщення реклами;
  • провести роз’яснювальну роботу серед населення через засоби ЗМІ.
  1. За результатами доповідей сільських голів про стан ліквідації НС, яка сталась на території Тульчинського району в селах Клебань, Холодівка, Крищинці 21.09.2017 року та в.о. обов’язків керівників відділів освіти та культури та туризму райдержадміністрації було прийнято рішення щодо звернення до районної комісії ТЕБ та НС з пропозицією щодо виділення додаткових коштів із резервного фонду районного бюджету на проведення ремонтних робіт даху Холодівської ЗОШ I-II ст..
СЛД № 7 (керівник – Капуста І.М.) відновити телефонний зв’язок та полагодити телефонні стовпи в населених пунктах, що постраждали внаслідок стихії.
Призначити відповідальних осіб Тульчинської райдержадміністрації за окремими об’єктами соціальної сфери населених пунктів, що постраждалих від НС.
Завершуючи засідання оперативного штабу В.І. Побережник, зауважив присутнім про терміновість вирішення даних питань для відновлення роботи закладів соціальної сфери та населення району.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь