ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни провели нараду

Дата: 02.11.2015 11:02
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

29.10.2015 р. в конференц-залі районного Центру технічної творчості відбулася нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району. Розпочала освітянську нараду виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Поваляєва А.А. Вона ознайомила присутніх керівників з планом роботи наради.

Голова районної ради профспілки працівників освіти і науки Стовбчата А.А. виступила про головні аспекти обговорення Закону України «Про освіту».

Про проведення І етапу учнівських олімпіад у 2015-2016 навчальному році виступила Фурман В.Л. Вона звернула увагу на систему адміністрування та технічного супроводу олімпіад школярів з базових навчальних дисциплін, створену в лабораторії інформаційних та комунікаційних технологій фізико-математичної гімназії №17 м.Вінниці.

Головний спеціаліст відділу освіти Камінський В.В. поінформував директорів шкіл про впровадження інформаційної системи управління освітою. Віктор Володимирович проаналізував виконання наказу відділу освіти Тульчинської РДА про впровадження ІСУО.

По питанню дотримання нормативних та санітарно-гігієнічних норм щодо організації харчування учнів ЗНЗ району виступила Мадюдя С.Ю.

Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 рр. присутніх поінформувала виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Поваляєва А.А. Вона ознайомила керівників загальноосвітніх навчальних закладів з Указом Президента України №580/2015 від 13.10.2015р. , відмітила, що пріоритетним напрямом національно-патріотичного виховання є військово-патріотичне виховання.

Старший інспектор відділу освіти Кошелап С.В виступила з інформацією про замовлення документів про освіту.

Працівники відділу освіти, районного методичного кабінету, керівники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів взяли активну участь у обговоренні документу «Дорожня карта освітньої реформи на 2015-2025 рр.). В ході обговорення були представлені рекомендації.

Із звітом про курсову перепідготовку керівників загальноосвітніх навчальних закладів виступили: Третяк І.Г. - директор Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст№1., Невеселюк Л.В. - директор Заозерненської ЗШ І-ІІІ ст., Живилко Н.О. - директор Кинашівської ЗШ І-ІІІ ст.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь