ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перші класи мають бути повністю готові до початку нового навчального року

Дата: 13.08.2018 15:44
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Таке доручення озвучив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій в ході щотижневої апаратної наради з керівниками департаментів та служб області.
Питання впровадження стандартів Нової української школи, зокрема підготовки та облаштування перших класів є одним з пріоритетних для керівництва області. Враховуючи той факт, що на сьогоднішній день в більшості шкіл області досі тривають ремонтні роботи в аудиторіях перших класів та немає необхідного устаткування, Валерій Коровій дав доручення пришвидшити хід ремонтних робіт, аби до 1 вересня всі перші класи області були повністю готові до нового навчального року та початку занять першокласників.
«Я вже побував у багатьох школах області і є випадки, коли ремонтні роботи у перших класах ще не розпочато. В деяких певні роботи зроблено, але до завершення ще далеко. Необхідно випрацювати певні стандартні вимоги до підготовки перших класів», - підкреслив Валерій Коровій.
В свою чергу в.о. директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк повідомив, що із 45 млн. грн. освітньої субвенції на НУШ Вінниччини освоєно 10,5 млн. грн. Це пов’язано із складністю проведення тендерних процедур, через які закуповуються меблі і техніка для шкіл.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь