ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки «Operafest Tulchyn 2019»

Дата: 26.06.2019 14:32
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

Відповідно до рішення організаційного комітету ІІІ фестивалю оперної музики «Operafest Tulchyn 2019» 25 червня 2019 року у м.Вінниця було підведено підсумки фестивалю, що проходив на теренах Тульчинського району. Виступаючи зі словами подяки, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, продюсер та виконавчий директор фестивалю Ірина Френкель, режисер фестивалю Павло Третьяков, високо оцінили роботу всіх залучених до проведення «Operafest Tulchyn 2019» посадовців, колективів, громад та медіа-груп, які працювали над втіленням даного дійства.
Серед запрошених були присутні ті, хто отримав спеціальні відзнаки від організаційного комітету. Безпосередньо відзнакою було відмічено внесок у проведення фестивалю Тульчинську районну державну адміністрацію та Тульчинську міську ОТГ. Окремими грамотами відзначено голову райдержадміністрації Віталія Чубу та міського голову Валерія Весняного. Також подяками відзначено працівників апарату міської ради та райдержадміністрації.
На завершення зустрічі режисер фестивалю «Operafest Tulchyn 2019» Павло Третьяков пообіцяв, що протягом року буде підготовлено проект нового формату фестивалю «Operafest Tulchyn 2020» та розроблено план підготовки до нього.
Очікуємо нових вражень!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь