ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання зайнятості населення та функціонування сільськогосподарських кооперативів розглянули на кущовій нараді

Дата: 01.08.2014 14:02
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Під керівництвом заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрія Гижка 31 липня 2014 року в залі засідань Томашпільської РДА відбулася кущова нарада з питань зайнятості населення та функціонування сільськогосподарських кооперативів в Крижопільському, Могилів-Подільському, Піщанському, Томашпільському, Тульчинському, Чернівецькому, Ямпільському районах та м.Могилів-Подільський. Представники даних районів взяли участь у роботі засідання.
На нараді також були присутні начальник Департаменту регіонального економічного розвитку ОДА Олександр Якубик, перший заступник директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Валентина Кирилюк, начальник Головного управління Держземагенства у Вінницькій області Олексій Коник, перший заступник начальника Вінницького обласного центру зайнятості Світлана Аляб’єва. Також на нараду були запрошені голови сільських та селищних рад, начальники установ, організацій даних районів.
Метою проведення даного засідання було вивчення питання зайнятості, рівня безробіття населення та функціонування сільськосподарських обслуговуючих кооперативів в районах.
Відкриваючи нараду, Андрій Гижко наголосив на складній ситуації на сході країни та участі наших військових в проведенні антитерористичної операції. Він закликав усіх до підтримки сімей загиблих під час АТО.
Заступник голови ОДА ознайомив присутніх з порядком денним наради та привітав аграріїв Вінниччини зі збором першого мільйона тонн зерна нового урожаю.
Представники райдержадміністрацій у своїх доповідях проінформували присутніх про стан працевлаштування та рівень безробіття в районах, навівши конкретні цифри. Не залишилась поза увагою й інформація щодо стимулювання самозайнятості населення та підтримки підприємницьких ініціатив.
«Ми повинні працювати не на статистичні дані, а на реальний результат задля створення якісних умов праці та нових робочих місць для наших громадян», – зауважив Андрій Гижко, наголосивши на необхідності співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в районах.
В ході наради було детально обговорено основні проблеми, що наразі потребують негайного вирішення, окреслено чіткі завдання щодо подальшої роботи та визначено низку усних доручень.
По завершенні наради заступник голови ОДА наголосив на необхідності активізації зусиль та тісної співпраці на місцях, особливо у досить непростий для країни час. Він також підкреслив, що легалізація тіньової зайнятості населення та створення нових робочих місць сьогодні є одними із важливих питань, які потрібно негайно вирішувати.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь