ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платники податків Тульчинщини активно користуються правом на звернення та отримання консультацій в органах ДФС

Дата: 14.12.2015 10:27
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Всім платникам податків гарантоване право на усне чи письмове звернення до органів ДФС задля отримання роз’яснень щодо особливостей застосування норм законодавства.
Алгоритм дій платника податків досить простий: спочатку подаються необхідні звітні документи до податкової інспекції через Центр обслуговування платників, якщо платник не знає, як застосовувати закон він має можливість скористатися консультаціями працівників ОДПІ або виникають проблеми в його застосуванні – є право на особистий прийом у посадовців, зокрема керівника Тульчинського відділення Немирівської ДФС Віталія Чуби, що надає можливість і право отримати індивідуальну податкову консультацію.
Протягом 11 місяців 2015 року надійшло звернень до Центру обслуговування платників податків понад 15 тисяч. Серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За вказаний період було надано майже 3 тисячі таких карток.
Також користується попитом у суб`єктів господарювання послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій. З початку поточного року надано 240 таких послуг.
Не менш затребувана платниками така послуга, як видача довідки про отримані доходи та подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію). Так, Центром обслуговування платників було надано майже 400 зазначених довідок.
Тим часом, як свідчить аналітика, нинішнього року з письмовими зверненнями до органу ДФС Тульчинського району платники податків звернулися 8 раз, на особистий прийом звернулись 38 осіб. Найбільше звернень громадян стосувалося особливостей нарахування і сплати загальнодержавних податків і зборів та нарахування і виплати заробітної плати.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь