ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повір у себе 2019

Дата: 08.10.2019 16:20
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

04 жовтня у Вінниці підведено підсумки ХХVІІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». У театрі імені М. Садовського відбувся фінальний етап та урочисте закриття конкурсу. До обласного центру завітали 120 учасників віком від 7 до 35 років, аби отримати заслужені нагороди та подарунки. З вітальними словами та побажаннями до учасників фестивалю звернулися заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк та заступник керівника виконавчого апарату обласної Ради Інна Кухарчук.
У ході свята дипломи та подарунки отримали всі учасники фестивалю, а окремі з них – і спеціальні призи. 35 переможців фестивалю, визначених за результатами голосування, серед яких представник від Тульчинського району Латкун Володимир, отримали дипломи переможця, пам’ятні відзнаки та подарунки від керівництва області. Привітали переможців фестивалю і керівники структурних підрозділів облдержадміністрації - Департаменту соціальної та молодіжної політики, служби у справах дітей, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
Фестиваль „ПОВІР У СЕБЕ” вперше проведено у Вінницькій області у 1992 році. Ідея проведення та гасло Фестивалю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» поширились по всій Україні. Завданнями Фестивалю є пошук інноваційних форм і методів роботи, спрямованих на самоствердження, активізацію життєвої позиції дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення їх кола спілкування та розвиток комунікативних навичок, ознайомлення дітей та молоді з інвалідністю з різними видами творчості, відродження забутих народних традицій та ремесел.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь