ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про новації в застосуванні РРО повідомляли Тульчинським спрощенцям

Дата: 18.03.2015 08:47
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Нещодавно в приміщенні актового залу Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ відбувся семінар з питання застосування РРО (реєстраторів розрахункових операцій- далі РРО) та особливості справляння акцизного податку.
Запрошенні суб’єкти господарювання та представники сервісних організацій мали нагоду отримати професійні роз’яснення податківців, які контролюватимуть виконання вимог Податкового кодексу України в цій сфері, а також вимоги Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»
Виступаючи на заході спеціалісти фіскальної служби інформували про тих платників, яким обов’язково необхідно застосувати РРО і тих, яким за цим Законом, дозволено не запроваджувати реєстратори. Між тим, найвищої уваги платники виявили під час висвітлення питання відповідальності платників за порушення законодавства користувачами реєстраторів і тих платників, які нехтуватимуть цією вимогою законодавства.
На останок, заступник начальника-начальник Тульчинського відділення Лілія Пастушенко звернулася з проханням до тих платників, які здійснюють свою діяльність без застосування реєстраторів розрахункових операцій, але мають на меті їх запровадити, не відкладати на останній місяць процедуру їх реєстрації в контролюючому органі. Адже, в районі сьогодні впроваджують діяльність 1347 «єдинників» , з них біля тисячі перебувають на ІІ та ІІІ групі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь