ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реабілітаційний центр у Крищинцях

Дата: 15.05.2019 09:57
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації доводить до відома, що з лютого 2019 року в с. Крищинці відкрилась комунальна установа «Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень».

Зазначений Центр створений з метою здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень ( віком від 18 до 35 років з легкою та помірною розумовою відсталістю), засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних розумових, соціальних, професійних здібностей для максимальної реалізації особистого потенціалу.

Для соціального захисту осіб з інвалідністю, здійснення корекційно-розвивальної та реабілітаційної роботи в закладі створено навчально-матеріальну базу, столярну, слюсарну та швейну майстерні. Є затишні спальні, їдальня, актова та спортивні зали. Також в Центрі функціонують кімната ЛФК, логопедичний кабінет, кабінети психолога та соціально-побутового орієнтування, бібліотека, тенісна кімната, кімната відпочинку, навчально-дослідні ділянки, стадіон, спортивний майданчик.

Поселення до Центру буде проводитись за наявності путівки, що надається Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації при наявності всіх документів, необхідних для поселення до психоневрологічного будинку-інтернату.

Інформацію про перелік необхідних документів можна отримати в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь