ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський район - приклад успішної реалізації інвестиційних проектів

Дата: 14.02.2019 14:43
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

13 лютого з робочим візитом Тульчинський район відвідав директор Департаменту міжнародних відносин та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко. Разом з головою Тульчинської райдержадміністрації Віталієм Чубою та міським головою Валерієм Весняним посадовець підсумував основні економічні та соціальні показники району за 2018 рік, зокрема збільшення обсягів реалізованої продукції та реалізації цілого ряду інвестиційних проектів в реальному секторі економіки. Крім того, територіальні громади брали активну участь в конкурсах та грантових програмах і залучали кошти для вирішення соціально-економічних проблем населених пунктів, а саме: 19 проектів-переможців в 15 обласному Конкурсі проектів розвитку територіальних громад, 5 – за результатами конкурсу мікрогрантових проектів «Село. Кроки до розвитку», 2 бізнес-плани отримали перемогу в обласному конкурсі для підприємців-початківців (стартапів) та 3 проекти було реалізовано за рахунок коштів обласного фонду охорони природного навколишнього середовища.
Також посадовець відвідав Центр надання адміністративних послуг при Тульчинській райдержадміністрації. У Центрі працюють 5 фахівців, які надають 131 кваліфіковану послугу, найбільш запитувані з яких - соціальні, земельні, паспортні, реєстрація бізнесу та нерухомості, документи дозвільного характеру. Кількість наданих за 2018 рік послуг майже вдвічі перевищила показник за аналогічний період минулого року.
Крім того, в рамках візиту, Володимир Мережко відвідав Тульчинську філію ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» - потужне підприємство, яке виробляє більш ніж 20% усього вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей на ринку України. Продукція заводу користується великим попитом не тільки на батьківщині, а і за кордоном, про що свідчить широка географія експорту до 45 країн світу. За словами керівника підприємства Олександра Василенка, на підприємстві приділяють багато уваги модернізації обладнання з урахуванням найсучасніших тенденцій у світовій масложировій промисловості. З метою забезпечення постійного контролю якості на підприємстві безперебійно працює новітня сучасна лабораторія, що є однією з кращих на території СНД.
Завітав очільник Департменту і до виробничого об’єднання «Автопристрій», що займається виробництвом тягово-зчіпних пристроїв, захистів силових агрегатів автомобіля та автомобільних причепів. Підприємство, де працює близько 40 робітників виготовляє продукцію сертифіковану «Державним автотранспортним науково-дослідним і проектним інститутом» м Київ. Для цього тут використовуються сучасні технології - плазмове різання, піскоструйна обробка, полімерне порошкове покриття.
В КП «Тульчинська центральна районна лікарня» Володимир Мережко ознайомився з результатами впровадження проектів, що реалізовувались коштом субвенції державного бюджету.
На завершення робочого візиту посадовець також оглянув інвестиційно-привабливий об’єкт – ТОВ «Тульчинський консервний завод», який фактично з 2007 року припинив випуск своєї продукції. Об’єкт дозволяє зосередитися на розгортанні тут спеціалізованої інфраструктури, адже має під'їзні шляхи, залізничні шляхи, електричні джерела, джерела подачі води та власну котельню. На разі, власники заводу зосереджені на пошуках інвестора або реалізації корпоративних прав.
«Тульчинський район є прикладом надзвичайно успішної реалізації інвестиційних проектів – починаючи від промислового сектору економіки і завершуючи культурно-мистецьким напрямком. Це стає можливим лише завдяки згуртованій роботі влади, громади та бізнесу», - зазначив Володимир Мережко.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь