ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє

Дата: 03.10.2014 11:11
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

02.10.2014 року відбулась зустріч представників Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з батьками, які мають дітей з функціональними обмеженнями. Також взяли участь представники управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, відділу освіти, Тульчинського районного та Кинашівського сільського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Усі присутні мали можливість поспілкуватись на теми, що повсякчас є актуальними та наболілими. Зокрема, були розглянуті маршрути оформлення інвалідності та індивідуальної програми реабілітації інваліда (комплекс оптимальних видів, форм, обсягів, строків реабілітаційних заходів з визначенням порядку, місця їх проведення, спрямованих на відновлення та компенсацію порушених або втрачених функцій організму і здібностей інваліда та дитини-інваліда) та оформлення опіки або піклування для людей з інвалідністю, які висвітлили директор центру «Обрій» Демко Світлана Василівна та соціальний педагог Головко Наталія Олександрівна. Окрім того, цікавили й питання санітарно-курортного оздоровлення дітей, отримання досвіду створення центрів для дітей з функціональними можливостями та їхня діяльність. Зустріч виявилась дуже корисною, адже батьки мали можливість індивідуально поспілкуватись з фахівцями та отримати для себе корисну інформацію. Сподіваємось, такі зустрічі стануть доброю традицією в нашому району, оскільки вони є корисними не тільки в інформаційному аспекті, а й у спілкуванні між собою батьків зі схожими проблемами…
За додатковою інформацією можна звернутись до Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» за адресою: м. Вінниця, вул. Червоних партизанів,10, тел.: (0432) 50-91-45.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь