ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проведено тренінг "Ідентифікація постраждалих осіб та механізм взаємодії суб’єктів, які проводять заходи з протидії торгівлі людьми»

Дата: 01.12.2017 10:56
Кількість переглядів: 261

В рамках проведення Всеукраїнської акції "16 днів без насильстваз нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби за скасування рабства, 29 листопада на базі Тульчинської районної центральної бібліотеки проведено семінар-тренінг щодо ідентифікації осіб, ймовірно постраждалих від торгівлі людьми.
Груповий захід відбувся за сприяння та підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та тренерів ГО ВОПО "Джерело надії". В тренінгу взяли участь представники Тульчинської міської ОТГ, фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації, служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, психологи навчальних закладів міста.
Мета тренінгу - покращення інформаційно-просвітницької й ідентифікаційної роботи фахівців, які можуть контактувати з особами, ймовірно постраждалими від торгівлі людьми. Тренери ГО продемонстрували схеми трудового рабства, ланцюги злочинних дій торговців людьми, індикатори обману при вербуванні, правила безпечної подорожі, а також проговорили ідентифікаційні ознаки осіб, які є постраждалими від злочину торгівлі людьми.
Учасники тренінгу - семінару опрацювали практичні кейси, направлені на важливість швидких дій з ідентифікації постраждалих. Такий підхід свідчить про свідоме ставлення явища «торгівлі людьми» та важливості питання превентивної роботи в сфері протидії торгівлі людьми.
Зроблено висновок, що співпраця представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості та міжнародних організацій у виявленні, ідентифікації та наданні допомоги особам постраждалим від торгівлі людьми - запорука успішної діяльності у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема, реінтеграції постраждалих. Звертаємо увагу на те, що за допомогою можна звернутися за безкоштовним телефоном Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми - 527.
У Вінницькій області - 0-800-75-04-75

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь