ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі стартував перший молодіжний квест "Олімпійці серед нас"

Дата: 08.10.2014 15:56
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

В рамках проведення районного етапу щорічної всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене -2014», відповідно до плану заходів, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 14 серпня 2014 року № 114 р «Про проведення у районі інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене -2014», 7 жовтня на базі Вищого професійного училища № 41 м.Тульчина відбувся районний квест «Олімпійці серед нас». Мета проведення квесту – пропаганда здорового способу життя, формування відповідального ставлення до свого здоров'я серед молоді.
Організаторами проведення інтелектуально – спортивних змагань були районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління соціального захисту населення та сектор з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації спільно з практичними психологами вищих навчальних закладів міста.
З представників студентської молоді ВПУ № 41, Тульчинського училища культури та технікуму ветеринарної медицини БНАУ було сформовано збірні команди.Кожна команда на початку гри презентувала себе, девізи та емблеми. На території закладу були розтавлені 6 контрольних пунктів «Спортивна», «Життя без тютюну», «Життя без алкоголю», «Не дай СНІДУ шанс», «Здоровий спосіб життя» - це для тебе», «Наш найкращий захист – ми самі».
Після проходження всіх станцій квесту авторитетне жюрі підраховувало бали, які кожна команда отримала на станціях маршруту.
Студентська молодь виявила добрий рівень знань та непогані спортивні навички, що дозволило швидко впоратись із завданнями квесту. Боротьба була надзвичайно завзятою, команди відставали один від одної лише на 1 бал. Так, за підсумками змагань ІІІ місце посіла команда «Енергія» ВПУ № 41 м.Тульчин, ІІ місце – команда «Зроблені в Україні» училища культури, а перемогу здобули команда «Жасмин» технікуму ветеринарнї медицини БНАУ, яка дала найбільше правильних відповідей на конкурсні запитання.
Завершальним етапом дійства стало почесне нагородження команд кубками та грамотами. Кожний учасник змагань отримав подяку та памятний подарунок від організаторів заходу.
Сподіваємось, що проведення такого квесту в районі стане гарною традицією, адже гасло «Здоровий бути модно» стало брендовим серед молоді Тульчинщини.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь