ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 04.03.2019 15:12
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Сьогодні, 4 березня, під головуванням очільника обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками департаментів та служб області.

Нарада розпочалась з презентації основних результатів роботи Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації у 2018 році та основних завдань і напрямків діяльності на 2019 рік. Про досягнення структурного підрозділу звітував директор Департаменту Дмитро Романченко.

В ході наради Валерій Коровій заслухав інформацію керівників структурних підрозділів про поточну ситуацію в регіоні за різними галузями. Зокрема, щодо епідемічної ситуації з кору, стану доріг області, роботи фінансової галузі тощо.

«Стосовно ситуації із хворими на кір, то рівень захворюваності пішов на спад,- зазначила заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Надія Марусяк,- маємо сьогодні 200 випадків проти 500-600 за попередні тижні. В обласній дитячій лікарні наразі 20 дітей, важких випадків немає. Хорошими темпами продовжується імунізація населення, вакцини є достатньо – маємо в наявності близько 18 тисяч доз»,- запевнила посадовець.

У свою чергу, директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський інформував про підсумки фінансового року та результати двох місяців роботи,зокрема, зазначив, що вільний залишок коштів обласного бюджету, який склався на початок 2019 року - 82,7 млн. грн. Найбільший обсяг додаткових коштів заплановано спрямувати на галузі освіти та охорони здоров’я області.

Микола Копачевський також зазначив, що на сьогодні з обласного бюджету профінансовано усі взяті зобов’язання, включаючи витрати на заробітну плату, робота йде у плановому режимі.

Також на нараді піднімалась актуальна тема стосовно ремонту доріг після зимового періоду та підготовка до весняно-польових робіт.

Підсумовуючи засідання, голова ОДА дав ряд доручень структурним підрозділам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь