ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 25.02.2019 11:56
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Під час традиційного щопонеділкового засідання голова обласної державної адміністрації наголосив на важливості проведення активної роз’яснювальної роботи серед населення з питань індексації пенсій та монетизації субсидій. Адже в людей сьогодні надзвичайно велика зацікавленість у детальній інформації щодо цих процесів.
Крім того, Валерій Коровій доручив відповідальним службам забезпечити реалізацію заходів з благоустрою територій населених пунктів, дорожніх узбіч та лісосмуг. І, як тільки дозволять погодні умови, розпочати ремонтні роботи за автошляхах області.
Також під час наради «карту пріоритетів» на 2019 рік презентувала директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк.
Водночас, керівник Вінниччини заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в регіоні у медичній, соціальній, фінансовій та освітній галузях, секторах будівництва та агропромислового розвитку.
Так, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна повідомила, що у Вінницькій області вже 4 925 домогосподарств, субсидія яким призначена з 1 січня 2019 року і які отримають вже безготівкову субсидію. «Загалом на сьогодні субсидію отримують майже 256 тисяч домогосподарств області. Це 41,2 % від їх загальної кількості. Причому, майже 35 % призначень – це рішення, прийняте комісією», - підкреслила Наталя Заболотна.
За інформацією ж директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмили Грабович, рівень захворюваності на кір в регіоні стабільно знижується. Проте минулого тижня був зафіксований спалах у Шаргородському районі, де на кір захворіли 5 дітей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь