ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка художніх робіт на тему: «Пенсія очима дітей» в управлінні Пенсійного фонду України у Тульчинському районі

Дата: 22.12.2016 11:25
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

В грудні управління Пенсійного фонду у Тульчинському районі (начальник А.Мельник) відзначатиме 26-у річницю з дня створення. Про пенсію необхідно дбати з молоду і майбутніх пенсіонерів потрібно готувати правильно, адже з настанням пенсійного віку змінити вже нічого неможливо. Діти та молодь повинні знати, що старість можна забезпечити лише легальною заробітною платою та сплатою внесків.

Тож напередодні свята в управлінні пройшла виставка робіт учнів художнього відділу Тульчинської дитячої музичної школи (директор В.Левченко, заступник директора А.Кіріченко, заввідділом В.Яцуляк) на тему “Пенсія очима дітей”.

Юні художники продемонстрували у своїх малюнках надзвичайну уяву та справжній талант, малюнки дітей вразили своєю яскравістю та різноманітністю техніки виконання.

Усім дітям, які представили на виставку свої роботи, начальник управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі Алла Володимирівна Мельник подякувала за відповідальне ставлення до такого серйозного завдання та проявлену фантазію. Разом з Подяками Пенсійного фонду Олег П`єцух, Валерія Межова, Анастасія Безп`ятчук, Даша Смолій, Аня Буханенко, Яна Гаврищук, Катя Отзель, Діана Макарян, Настя Білик, Анна Палій, Павліна Гайдей та Вікторія Шуляр до Дня святого Миколая отримали також солодощі.

Приємно відзначити, що наші школярі знають, що пенсія - це кошти, які отримують люди похилого віку, або ті, що втратили працездатність, що виплачується пенсія з бюджету Пенсійного фонду України, гроші до якого надходять від сплати внесків працюючого населення держави. Тому вони з усією відповідальністю пообіцяли, що коли вони виростуть та будуть працювати - обов’язково спачуватимуть внески для виплати пенсій своїм батькам. Тож А.В.Мельник провела для дітей екскурсію та ознайомила з роботою спеціалістів управління Пенсійного фонду в нашому районі, під час якої діти змогли побачити, де і як нараховується пенсія їхнім дідусям та бабусям. Разом з Аллою Володимирівною та викладачами діти також переглянули надзвичайно актуальний мультфільм “Стрекоза и муравей”.

Працівники управліня подякували викладачам та керівництву дитячої музичної школи за розуміння та сприяння у проведені виставки, а юним художникам - за гарні малюнки, в які вони вклали свої уяву та талант, і побажали подальших творчих злетів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь