ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Загін вінницьких міліціонерів відправився в зону бойових дій

Дата: 04.08.2014 11:55
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

Черговий зведений загін вінницької міліції відправився на Схід захищати Україну. Вони змінять своїх колег, які місяць перебувають в зоні бойових дій. Частина бійців уже вдруге вирушила в зону АТО. Цього разу третину загону склали працівники районних відділків міліції області. Також у складі добровольців представники стройових підрозділів та служб обласної міліції.
Провести бійців, які їдуть виконувати відповідальні завдання в буремний регіон, прийшли рідні, друзі, колеги, представники вінницької громади та журналісти.
Керівництво вінницької міліції подбало про те, аби забезпечити добровольців усім необхідним. Працівникам правоохоронних органів придбали нову форму, захисну амуніцію, спецзасоби, зброю, біноклі, тепловізори. Забезпечили харчуванням, водою та речами першої необхідності.
Очолив загін в.о. заступника начальника УМВС полковник міліції Сергій Сокиран. За його словами, він впевнений у кожному з хлопців, бо практично всі попросилися в загін добровільно. Кожен з них має добру підготовку, яку пройшли під час служби. Крім того, перед виїздом були посилені тренування на полігоні. Але, найголовніше, переконаний командир загону – це бойовий дух і бажання бійців якнайшвидше навести лад в країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь