ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завжди у пам’яті

Дата: 23.02.2016 10:26
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

21 лютого 2016 року у всіх містах і містечках нашої держави воїни АТО та прості громадяни вшановували пам’ять загиблих під час оборони м.Дебальцево.
Не стало винятком і м.Вінниця, де за участі ГО «Спілка громадських організацій воїнів АТО м.Вінниця та області», обласної ради та обласної адміністрації було проведено захід, що нагадав нам про мужність і відвагу наших бійців під час тих подій.
При допомозі Тульчинської районної державної адміністрації воїни Тульчинщини, що брали участь у тих памя’тних подіях, прийняли участь у вшануванні пам’яті тих побратимів, які боронили спокій і майбутнє України і полягли у важкому бою.
Делегація району на чолі з головою ГО «Тульчинське районне об’єднання учасників АТО» Харченком В.В. поклала корзину квітів до монументу «Небесної сотні» на Європейській площі у м.Вінниця, після чого у залі Вінницької обласної філармонії «Плеяда» переглянула концерт пам’яті.
До участі в концертній програмі було залучено низку професійних та аматорських колективів та виконавців області, що виконали музичні номери на відповідну тематику.
Подякувати за мужність та відвагу тим, хто пройшов крізь ті події та вшанувати пам’ять загиблих у боях за Дебальцеве прийшли голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. Під час заходу керівники області вручили подяки обласної державної адміністрації та обласної ради, медалі «За оборону Дебальцево» родичам загиблих, у боях під Дебальцевим.
Такими ж грамотами було відзначено 300 учасників тих подій, в числі яких було нагороджено і волонтерів-тульчинців Олега Новікова та Романа Чорнописького.
Хочеться зауважити, що наша делегація була найчисельнішою, бо складалася з бійців батальйонів, що брали саму активну участь в тих подіях. Слава героям!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь