ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зима наступає

Дата: 30.12.2015 16:34
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

29 грудня 2015 року у кабінеті першого заступника голови райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у зв’язку з ускладненням погодних умов у зимовий період 2015-2016 року.

Проводив засідання керівник оперативного штабу, перший заступник голови райдержадміністрації Побережник Віталій Іванович.

Він довів до присутніх розпорядження голови райдержадміністрації «Про утворення оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у зв’язку з ускладненням погодних умов у зимовий період 2015-2016 року». Враховуючи гідрометеорологічні умови, на період Новорічних свят, керівник штабу попросив ознайомити присутніх: - про наявність паливно-мастильних та посипкового матеріалів для забезпечення сталої роботи підприємств та пасажирських перевезень на автошляхах району (інформував керівник Тульчинської філії ДЕД Жмуд Володимир Васильович);

- про наявність спеціалізованої техніки (інформував провідний спеціаліст міської ради Бояр Василь Васильович).

Також було заслухано інформацію в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Поваляєву Аллу Анатоліївну - про роботу котелень району, які обслуговують навчальні та дошкільні заклади у зимовий період.

Керівник штабу звернув увагу присутніх на проблеми одиноких престарілих та малозабезпечених осіб, які найбільше страждають в період пониження температурного режиму та про можливість встановлення пунктів обігріву у районі.

Підбиваючи підсумки засідання, члени штабу вирішили інформацію виступаючих взяти до відома, активізувати роботу спеціалізованих служб цивільного захисту та забезпечення належного сталого функціонування об’єктів життєдіяльності, дорожньо-мостового господарства, соціальної сфери у зимовий період 2015-2016 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь