ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із опікунами, піклувальниками району

Дата: 28.02.2019 14:01
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

28 лютого Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей райдержадміністрації було проведено групу зустрічей опікунів та піклувальників району. Інформаційна зустріч проходила в Тульчинському районному будинку культури.

У вступному слові директор центру Ольга Капелюшна, акцентувала увагу присутніх на змінах в чинному законодавстві. Марина Заяць, головний спеціаліст СОП ССД, повідомила про внесення змін до постанови КМУ від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», за результатами чого опікуни, піклувальники щороку зобов’язані проходити медичне обстеження.

Ольга Бурдо, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, надала роз’яснення про зміни в законодавстві по призначенню державних допомог та субсидій. Особливу увагу приділено питанню монетизації субсидій.

Олеся Омелянчук, старший інспектор ювенальної превенції Тульчинського ВП, наголосила про відповідальність опікунів, піклувальників за вчинення дітьми адміністративних, кримінальних правопорушень.

Працівниками центру було проведено анкетування серед присутніх, доведено інформацію про здійснення соціального супроводу сімей опікунів, піклувальників, деякі аспекти цього виду діяльності, ознайомлено із Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Також повідомили про щорічне звітування опікунів на засіданнях Опікунських рад при виконавчих комітетах міської, сільських/селищних рад за 2018 рік.

Зустріч була завершена в форматі питання-відповіді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь