ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч у Заозерненській територіальній громаді

Дата: 21.03.2019 12:18
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

20 березня 2019 року за участі заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Вадима Шклярука відбулася зустріч громадян Заозерненської територіальної громади.
На зустрічі також були присутні: заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський, начальник відділу обслуговування громадян Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Антоніна Горобець, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Валентина Плаксій, начальник загального відділу районної ради Олександр Данилюк, головний лікар РЦ ПМСД Віталій Нечипорук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Леся Мойсенко, головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації Наталія Справник, головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Тетяна Бакума.
Основна мета зустрічі – проведення роз’яснень і консультацій населенню з актуальних питань монетизації субсидій та пенсійного забезпечення громадян, адже з березня розпочалася індексація пенсій та виплата субсидій у готівковій формі.
Увазі присутніх було запропоновано відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!», в якому відображено основні досягнення області в різних сферах упродовж минулого року.
Заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський пояснив жителям громади, як відбуватиметься виплата субсидій у готівковій формі: «У березні 2019 року буде проведена виплата готівкою субсидій, щоб оплатити комунальні послуги за лютий». Відповідне рішення було прийняте Кабінетом Міністрів України 6 лютого 2019 року.
Начальник відділу обслуговування громадян Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Антоніна Горобець ознайомила з основними принципами пенсійної реформи. З 1 березня 2019 року пенсії будуть автоматично перераховані, а середній розмір підвищення складе 255 гривень. Але це не означає, що всі отримають однаково по 255 гривень, адже кошти розподіляються відповідно до формули. Реальне підвищення буде не менше, ніж на 100 гривень.
В свою чергу Заозерненський сільський голова Ірина Басараб ще раз окреслила ряд завдань, що ставить перед собою громада на наступний рік та шляхи їх вирішення, а також подякувала усім присутнім за підтримку, яку громада має від керівництва району і надалі надіється на тісну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь