ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення районної державної адміністрації до жителів Тульчинського району

Дата: 02.03.2018 14:33
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Шановні жителі Тульчинського району!

По всій державі наказом Міністерства палива та енергетики введено "кризову ситуацію надзвичайного рівня у газопостачальній сфері". Прийнято ряд обмежень, щоб зменшити споживання газу. Тому у Тульчинському районі як і на Вінниччині буде призупинено навчальний процес до 7 березня включно у тих закладах що використовують для опалення природній газ. Рішення про призупинення навчання прийняли сьогодні, 2 березня, під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Крім того, у навчальних закладах буде понижено температурний режим до мінімально допустимих норм, щоб не розмерзлася система,
Також звертаємось до всіх жителів району з проханням зменшити температурний режим в оселях та обмежити споживання природного газу у домогосподарствах.
Вчора російський Газпром знизив на 20% тиск у газопроводах на своєму боці системи і звів до мінімуму продаж газу іншим клієнтам. Тож закликаємо свідомих громадян економити газ 3-4 найближчі холодних дні.
Власників газових котлів просимо зменшити температуру в приміщеннях на 1 градус вдень і на 2 градуси вночі.Це дозволить знизити потребу в газі на 8-9%, і цього буде достатньо, щоб російський шантаж не вдався. Сподіваємось на ваше розуміння!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь