ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №218 «Про проведення приписки громадян 2004 року народження до призовної дільниці Тульчинського району  в січні-березні 2021 року»

Кількість переглядів: 948
Рік: 2021 рік
Місяць: Жовтень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 20.10.2020
Номер документу: 218
Назва документу: Про проведення приписки громадян 2004 року народження до призовної дільниці Тульчинського району  в січні-березні 2021 року
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від «20» жовтня 2020 р.  №  218

Про проведення приписки громадян 2004 року народження до призовної дільниці Тульчинського району  в січні-березні 2021 року

Відповідно до ст.ст.27,41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, глави 3 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-ХІІ “Про військовий обов’язок і військову службу” з метою взяття громадян України чоловічої статі 2004 року народження на військовий облік, вивчення наявних призовних ресурсів, проведення своєчасної і якісної приписки громадян України, які проживають на території району, до призовної дільниці Тульчинського району:

1. Затвердити основний і резервний склади районної  комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Тульчинського району (далі-районна комісія), що додаються.

2. Голові районної комісії - військовому комісару Тульчинського районного військового комісаріату підполковнику Сватку Р.В.:

2.1.Організувати та забезпечити роботу районної комісії з питань приписки у період з 04 січня по 31 березня  2021 року на базі центральної районної клінічної лікарні.

2.2. Своєчасно та якісно провести необхідні заходи, пов’язані з підготовкою та проведенням приписки.

2.3. Медичний огляд юнаків, які підлягають приписці, провести всіма лікарями-спеціалістами згідно Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України, яке затверджене наказом Міністра оборони від 14.08.2008 р. № 402.

2.4 Забезпечити 100% охоплення припискою до призовної дільниці юнаків 2004 року народження. Відносно громадян, які у встановлені строки залишилися, за будь-яких обставин, не приписаними до призовної дільниці, по завершенню приписки протягом року вжити всіх необхідних заходів з їх розшуку та охопленню припискою.

3. Головному лікарю КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» (Лисиці В.П.):

3.1. Утворити до 25 листопада 2020 року відповідним наказом медичну комісію, для організації медичного огляду юнаків і визначення ступеня придатності їх до військової служби, в яку залучити досвідчених лікарів-фахівців, що володіють методикою військово-лікарської експертизи, та необхідну кількість медичних сестер. Роботу комісії організувати згідно графіку Тульчинського РВК.

3.2. Зобов’язати лікаря-члена медичної комісії, який організує роботу медичного персоналу з медичного огляду  юнаків , що підлягають приписці, щодня перевіряти повноту записів та висновків лікарів про придатність призовників до військової служби, потребу в проведенні додаткового медичного обстеження та обґрунтованість встановленого діагнозу, аналізувати результати медичного огляду призовників і після закінчення роботи комісії з питань приписки брати участь у складанні звіту про результати приписки та списки осіб, які потребують лікування та медичного огляду.

3.3. Надати до 16 грудня 2020 року в комісію з питань  приписки медичні картки амбулаторного хворого з вкладними листами до них, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших захворювань, виписки з історії хвороби, данні лікарського обстеження та диспансерного   нагляду, що характеризують стан  здоров’я громадян 2004 р.н., списки лікувально-профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування юнаки допризовного віку, котрі потребують спеціального( амбулаторного ) огляду і лікування.

3.4. Згідно графіку військового комісаріату провести безкоштовне рентгенологічне (флюорографічне) та лабораторне обстеження органів грудної клітини, аналіз крові і сечі, ЕКГ та інші необхідні обстеження громадян, що підлягають приписці. Визначити їм групу та резус крові. Дані занести до вкладного листка медичної карти амбулаторного хворого (форма №025-1/0) напередодні проходження медичної комісії.

3.5. Прикріпити призовників, яких визнано такими, що потребують обстеження, лікування до лікувально-профілактичних та лікувальних закладів. Забезпечити першочергове обстеження лікарями КНП «Центральна районна лікарня» юнаків, які направлені на додаткове медичне обстеження при наявності у них направлення військового комісаріату, з обов’язковим заповненням “Акту обстеження стану здоров’я призовника” та виписки  епікризу в амбулаторну картку.

3.6. Забезпечити медичну комісію медико-санітарним майном, медичними інструментами та оснащення лікарських кабінетів призовної дільниці.

4. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації (Ніколаєнко Є.І.) здійснити фінансування Тульчинського районного військового комісаріату та Тульчинської центральної районної лікарні на заходи, пов’язані з проведенням приписки громадян України, у межах коштів передбачених програмою «Районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях».

5.Сільським та селищним головам, головам ОТГ:

5.1. Забезпечити організований збір на громадян України чоловічої статі 2004 року народження необхідних документів, для приписки їх до призовної дільниці і оформлення особових справ та до 01 грудня 2021 року передати їх у Тульчинський районний військовий комісаріат.

5.2. Провести оповіщення громадян України чоловічої статі 2004 року народження повістками по місцю  проживання.

5.3. Згідно графіку військового комісаріату здійснити своєчасну та організовану доставку юнаків, які підлягають приписці, на призовну дільницю для проходження медичної комісії на чолі з начальником військово-облікового столу (секретарем), медичними працівниками.

5.4. Забезпечити явку начальників військово-облікових столів (секретарів сільських рад) 25 листопада 2020 року на інструкторсько – методичне заняття до Тульчинського районного військового комісаріату.

5.5.  В березні - квітні 2021 року провести остаточну звірку облікових даних на громадян, які пройшли приписку.

6. Начальнику управління соціального захисту населення районної державної адміністрації (Богач М.В.)

6.1. До 25 листопада 2020 року подати у Тульчинський районний військовий комісаріат списки громадян України чоловічої статі 2004 року народження, які визнані інвалідами.

7. Начальнику відділу освіти районної державної адміністрації (Чепернатий С.В.):         

7.1 Скласти до 25 листопада 2020 року списки юнаків 2004 року народження, які не мають середньої освіти і не навчаються в навчальних закладах, які дають середню освіту, та надати їх у районну державну адміністрацію та Тульчинський районний військовий комісаріат. З метою підвищення освітнього рівня цих юнаків закріпити їх за загальноосвітніми (вечірніми) школами для набуття середньої освіти. До призову у Збройні Сили України забезпечити їх навчання обсязі навчальної програми повної середньої освіти та вивчення державної мови.

7.2 Зобов’язати директорів навчальних закладів району забезпечити своєчасне прибуття  юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці в термін вказаний їм в персональній повістці.

7.3 Направляти на період роботи комісії по приписці у відповідності до затвердженого графіку Тульчинським  районним військовим комісаріатом психологів шкіл для проведення професійно-психологічного відбору юнаків 2004 року народження.

8. Начальнику  Тульчинського відділення поліції Немирівського відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області (Костишен В.І.).:

8.1 Надати до 25 листопада 2020 року у Тульчинський районний військовий комісаріат списки юнаків 2004 року народження, які притягувались до кримінальної відповідальності, знаходяться під слідством, судом, викликались в органи внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем чи наркотичними речовинами.

8.2. Проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки, їх затримку і організувати їх доставку на комісію згідно поіменних списків військового комісаріату.

9.Начальнику Тульчинського районного сектору Управління державної міграційної служби України у Тульчинському районі (Бенедик Р.П.) проводити приписку і виписку призовників по місцю їх проживання тільки при наявності в їх обліково-військових документах відміток військового комісаріату про прийняття на військовий облік і зняття з нього.

10. Відповідальність за виконання цього розпорядження покласти на  військового комісара Тульчинського районного військового комісаріату підполковника Сватка Р.В.

11. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації    Олег Боровський

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження   голови районної 
державної адміністрації
від  20.10.2020 року    № 218

 

Основний склад районної комісії
з питань приписки громадян України до призовної дільниціТульчинського районного військового  комісаріату

 

Сватко Роман Володимирович

- районний військовий комісар, голова комісії (за згодою);

Дідоренко Вікторія Анатоліївна

медична сестра поліклінічного відділення центральної районної лікарні, секретар комісії (за згодою);

 

Члени комісії:

Барбалюк Світлана Миколаївна

- завідуюча поліклінічним відділенням центральної районної лікарні (за згодою);

Олянишен Ігор Вікторович

- начальник СРПП Тульчинського відділення поліції Немирівського відділу ГУ НП у Вінницькій області  (за згодою);

Мойсенко Олеся Михайлівна

- методист методкабінету відділу освіти районної державної адміністрації;

Стовбчатий Володимир Федорович

- методист методкабінету відділу освіти районної державної адміністрації

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження   голови районної 
державної адміністрації  
від 20.10.2020 року    № 218

Резервний склад районної комісії
з питань приписки громадян України до призовної дільниці Тульчинського районного військового  комісаріату

Дребет  Володимир Володимирович

- заступник районного військового комісара, начальник відділення призову та комплектування військового комісаріату , голова комісії (за згодою);

Мосьондз Інна Володимирівна

-  медична сестра поліклінічного відділення центральної районної лікарні, секретар комісії (за згодою);

 

Члени комісії:

Кушнір Богдан  Вікторович

- начальник СРПП Тульчинського відділення Немирівського відділу ГУ НП у Вінницькій області (за згодою);

Доровських Людмила Анатоліївна

-      практичний психолог НВК школи – гімназії № 3 (за згодою ) ;

Камінський Віктор Володимирович

- головний спеціаліст  відділу освіти районної державної адміністрації  ;

Зайцева  Наталія Іванівна

- лікар-терапевт поліклінічного відділення Тульчинської ЦРЛ(за згодою);

__________________________________________________________________

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь