ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №222 «Про розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки)»

Кількість переглядів: 283
Рік: 2021 рік
Місяць: Жовтень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 27.10.2020
Номер документу: 222
Назва документу: Про розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки)
Прикріплені файли:

Розпорядження

від 27 жовтня 2020 року № 222

Про розроблення детального плану території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки)

Відповідно до статті 20, 21, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 6, 8, 10, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555,  Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», що зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 20.12.2011 року №1468/20206, враховуючи лист-роз’яснення  Міністерства  регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 29.04.2013 року №7/14-6937, розглянувши лист приватного акціонерного товариства «Тульчинміжрайагротехсервіс» від 13.10.2020 року щодо розроблення містобудівної документації – Детальний план території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки). Кадастровий номер земельної ділянки, в межах якої буде здійснюватися детальне планування території та проектування складу будівельних матеріалів: 0524381000:01:004:0014 (11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості):

1. Розробити проект детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки).

2. Замовником розроблення детального плану території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки), визначити Тульчинську районну державну адміністрацію.

3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території на земельну ділянку, за заявою, здійснити за рахунок коштів ПРАТ «ТУЛЬЧИНМІЖРАЙАГРОТЕХСЕРВІС»  (надалі - Інвестор), згідно з ч. 3,4 ст.10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4. Розроблення детального плану території на земельну ділянку, за погодженням із Інвестором, визначити проектну організацію ТОВ «ВІНЕКС» (вул.Соборна, 91/25, м.Вінниця, Україна, 21050), надалі - Розробник.

5. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території на земельну ділянку, вказаного в пункті 1 цього розпорядження, між Тульчинською районною державною адміністрацією, Інвестором та Розробником.

6. Відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації (Шевчук М.О.):

6.1. під час  розроблення детального плану території на земельну ділянку забезпечити проведення  громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації;

6.2. подати проект детального плану території на земельну ділянку на архітектурно-містобудівну раду відповідного рівня при спеціально уповноваженому органі з питань містобудування та архітектури, згідно зі статтею 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

7. Загальному відділу апарату райдержадміністрації (Плаксій В.В.) опублікувати  розпорядження  у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

8. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації      Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь