ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект рішення №- «Про Комплексну районну програму виконання Тульчинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою, по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2021-2022 роки»

Кількість переглядів: 287
Рік: 2021 рік
Місяць: Грудень
Тип документу: Проект рішення
Дата: 17.12.2020
Номер документу: -
Назва документу: Про Комплексну районну програму виконання Тульчинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою, по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2021-2022 роки
Прикріплені файли:
  1. проект рішення (0.22 МБ)

Р І Ш Е Н Н Я

___ ________ 2020 р. №_____                                              ___ чергова сесія 8 скликання

Про Комплексну районну програму виконання Тульчинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою, по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2021-2022 роки

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43, ч.2 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації»,  розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 р. № 816-р «Деякі питання дистанційного обслуговування (одержувачів) бюджетних коштів»,  на виконання Указу Президента України «Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю», враховуючи висновок постійної комісії районної ради з питань бюджету, економіки, інвестиційної та регуляторної політики, районна рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити «Комплексну районну програму виконання Тульчинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою, по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2021-2022 роки» (далі Програма), що додається.

2. Управлінням та відділам Тульчинської райдержадміністрації вжити заходів щодо реалізації Програми.

3. Фінансовому управлінню Тульчинської районної державної адміністрації (Ніколаєнко Є. І.) передбачати бюджетні призначення в районному бюджеті на реалізацію заходів Програми.

4.Відділу діловодства, правової та кадрової роботи апарату Тульчинської райдержадміністрації (Плаксій В. В.) інформувати районну раду про стан виконання заходів реалізації Програми.

5. Рішення 28  сесії районної ради 7 скликання від 20 грудня 2018 року № 482 «Про Комплексну районну програму виконання Тульчинської районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою, по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2019-2020 роки» (зі змінами і доповненнями) в зв'язку із закінченням терміну дії програми зняти з контролю.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, економіки, інвестиційної та регуляторної політики (Пилявець В.М.).

 Голова районної ради                                                                           В. Неборецький

___________ В. Вільчинський                                           ___________ Ю. Деркач

___________ В. Ковтун                                                      ___________ Т. Найда

___________ В. Пилявець                                                   ___________ О. Буряк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь