ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №8 «Про розподіл планового завдання щодо відбору громадян на військову службу за контрактом»

Кількість переглядів: 292
Рік: 2021 рік
Місяць: Лютий
Тип документу: Розпорядження
Дата: 05.02.2021
Номер документу: 8
Назва документу: Про розподіл планового завдання щодо відбору громадян на військову службу за контрактом
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

5 лютого  2021 року    № 8

Про розподіл планового завдання щодо відбору громадян на військову службу за контрактом

З  метою організації у першому кварталі 2021 року роботи щодо збільшення укомплектованості військових частин Збройних Сил України військовослужбовцями військової служби за контрактом та виконання директиви начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України “Про організацію комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом у 2021 році” від 20.01.2021 року № Д-03.

З метою розподілу та виконання планового завдання між територіальними громадами району, керуючись вимогами Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, Міністра оборони України, начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України:

1. Головам територіальних громад району:

1.1. До 06.02.2021 року створити робочі групи щодо пошуку та проведення роз’яснювальної та агітаційні роботи по вказаному напрямку.

1.2. До 15.02.2021 року організувати роботу щодо відбору громадян України на військову службу за контрактом. У разі виявлення таких кандидатів негайно повідомляти Тульчинський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за тел.: 2-23-72 або 068-516-46-26.

1.3. Визначити робочим групам завдання щодо організації відбору кандидатів на військову службу за контрактом через підприємства, установи та організації, навчальні заклади, громадські та волонтерські організації.

1.4. Особисто проводити бесіди з кожним потенційним кандидатом, який виявив бажання проходити військову службу за контрактом.

1.5. Щоденно проводити заслуховування посадових осіб робочих груп, на яких покладено вказане завдання та що четверга до 16:00  здійснювати доповідь про проведену роботу засобами телефонного зв’язку військовому комісару Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

1.6. Про виконання цього розпорядження  письмово доповісти військовому комісару Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки до 15.03.2021 року.

2. Військовому комісару Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Р.Сватко):

2.1. До 15.02.2021 року організувати дієву взаємодію з місцевими засобами масової інформації щодо висвітлення мотиваційних чинників, які запроваджено керівництвом держави та інших широкомасштабних заходів популяризації щодо залучення громадян України на військову службу за контрактом.

2.2. До 15.03.2021 року провести офіційні виступи, звернення по місцевому радіомовленню стосовно залучення громадян до проходження військової служби за контрактом, умов та забезпечення, тощо.

2.3. Щоп’ятниці до 17:00 доповідати голові райдержадміністрації про проведену роботу за кожну сільську, селищну та міську ради окремо.

2.4. В цілому, про виконання цього розпорядження та кількість відібраних кандидатів доповісти голові райдержадміністрації до 20.03.2021 року.

3. В.о. головного лікаря КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради (Роспутна Г.Г.), головному лікарю КНП «Піщанська ЦРЛ» Піщанської селищної ради (Березюк Л.І.), директору КНП «Томашпільська ЦРЛ» Томашпільської селищної ради (Горупащенко І.С.), головному лікарю КНП «Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування» Крижопільської селищної ради (Кубаль Т.В.):

3.1. Організувати та забезпечити роботу позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії щодо проведення медичних оглядів відібраних кандидатів на військову службу за контрактом.

3.2. Не допустити зволікань з проходженням медичних оглядів та здачі аналізів відібраних кандидатів.

4. Затвердити, що додається:

4.1 Розподіл планового завдання щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом між територіальними громадами Тульчинського району

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації     Олег Боровський

 

Затверджено
Розпорядження голови
райдержадміністрації
від 05 лютого 2021 року № 8

РОЗПОДІЛ ПЛАНОВОГО ЗАВДАННЯ
щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом між сільськими, селищними та міським головами

 

 

Територіальні громади  району

Планове завдання на І квартал 2021 року

1

Тульчинська міська рада

8

2

Шпиківська селищна рада

6

3

Крижопільська селищна рада

7

4

Городківська сільська рада

4

5

Томашпільська селищна рада

6

6

Вапнярська селищна рада

3

7

Піщанська селищна рада

5

8

Студенянська сільська рада

3

 

ВСЬОГО

42

 _____________________________


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь