ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №49 «Про затвердження Положення про Тульчинську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області»

Кількість переглядів: 327
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 14.04.2021
Номер документу: 49
Назва документу: Про затвердження Положення про Тульчинську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області
Прикріплені файли:
  1. 14_49 (0.08 МБ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  14 квітня 2021 року № 49

Про затвердження Положення про Тульчинську районну  ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного  захисту  Вінницької області

Керуючись ст. 25 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до статті 10 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», від 11 березня 2015 року № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», від
09 жовтня 2013 року № 787 «Про затвердження Порядку утворення, завдання та функції формувань цивільного захисту», розпорядження голови облдержадміністрації від 21 березня 2016 року № 154 „Про затвердження Положення про територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області”, з метою здійснення заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період:

1. Затвердити такі, що додаються:

1.1. Положення про Тульчинську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області.

1.2. Положення про формування цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

2. Розпорядження голови райдержадміністрації від 06 квітня 2016 року № 106 «Про затвердження Положення про Тульчинську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного  захисту  Вінницької області» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням  даного розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації                                      Олександр Гаврилюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь