ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №53 «Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни»

Кількість переглядів: 227
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 21.04.2021
Номер документу: 53
Назва документу: Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від «21» квітня 2021 р.    № 53

Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни

(зареєстроване Центрально-Західним межрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Хмельницький) 28 квітня 2021 року № 26/243)

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 14 Закону України «Про поховання та похоронну справу», постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1445 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції  Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни» (зі змінами)

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити середню вартість ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання  померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Тульчинського району, що додається.

2. Відділу фінансів Тульчинської районної державної адміністрації забезпечити своєчасне перерахування субвенції згідно з помісячним розписом.

3.  Визнати такими, що втратили чинність:

1) Розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 16.03.2020 р. № 54  «Про визначення середньої вартості на ритуальні послуги,  для відшкодування витрат для безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни за рахунок коштів  субвенції з обласного бюджету на 2020 рік» (зареєстрованого  в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 27 березня 2020 року за № 48/48);

2) Розпорядження голови Піщанської районної державної адміністрації від 05.03.2020 р. № 54 «Про встановлення середньої вартості на ритуальні послуги в Піщанському районі для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни» (зареєстрованого  в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 16 березня 2020 року за № 43/43);

3) Розпорядження голови Томашпільської районної державної адміністрації від 16.11.2019 р. № 235 «Про встановлення середньої вартості на ритуальні послуги в Томашпільському районі для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги  перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни» (зареєстрованого  в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 20 листопада 2019 року за № 137/1791).

4. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції  (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Володимира Васильовича  Скалія.

Голова районної державної адміністрації                                                    Олександр Гаврилюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь