ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №55 «Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 15 березня 2021 року № 30 «Про проведення чергових призовів громадян України  на строкову військову службу у 2021 році»»

Кількість переглядів: 264
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 23.04.2021
Номер документу: 55
Назва документу: Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 15 березня 2021 року № 30 «Про проведення чергових призовів громадян України  на строкову військову службу у 2021 році»
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від «23»  квітня 2021 року      № 55

Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 15 березня 2021 року № 30 «Про проведення чергових призовів громадян України  на строкову військову службу у 2021 році»

Відповідно до статті 27 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, ст. 36 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, глави 3 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”, на виконання Указу Президента України від 24.02.2021 року №71/2021 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році”,  розпорядження голови обласної державної адміністрації від № 199 від 11.03.2021року „Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2021 році” та з метою якісного проведення на території району призову громадян України на строкову військову службу, в зв’язку із змінами законодавства України в галузі охорони здоров’я та кадровими змінами:

1. До п.6 розпорядження голови райдержадміністрації від 15 березня 2021 року № 30 «Про проведення чергових призовів громадян України  на строкову військову службу у 2021 році» внести зміни та викласти в наступній редакції:

п.6. Керівникам закладів охорони здоров’я первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги в межах повноважень:

6.1.  Організувати та здійснити контроль проведення у березні та вересні 2021 року підготовчих заходів, пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

6.2. Утворити відповідними наказами до 20 березня та 1 вересня 2021 року медичні комісії, для якісного проведення медичного огляду призовників і визначення ступеня придатності їх до військової служби, до яких залучити досвідчених лікарів-фахівців та медичних сестер, що володіють методикою військово-лікарської експертизи, з попереднім прийняттям заліків, які погодити з військовими комісарами відповідних РТЦК та СП.

6.3. Щоденно перевіряти повноту записів та висновків лікарів про придатність призовників до військової служби, потребу в проведенні додаткового медичного обстеження та обґрунтованість встановленого діагнозу.

6.4.  Надати до 15 березня та до 15 серпня 2021 року в призовні комісії “медичні карти амбулаторного хворого з вкладними листами до них”, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших захворювань, виписки з історії хвороби, дані лікарського обстеження та диспансерного нагляду, що характеризують стан здоров’я призовників, списки лікувально - профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування призовники, котрі потребують спеціального (амбулаторного) огляду і лікування.

6.5. Проводити обстеження та лікування призовників у закладах охорони здоров’я за відповідним профілем роботи, які підписали угоду з Національною службою здоров’я України та позачергово при наявності у них направлення медичної комісії, з обов’язковим заповненням „Акту обстеження стану здоров’я призовника”, висновку лікаря та виписки (епікризу) в амбулаторну картку.

6.6. Проведення лабораторних обстежень і діагностичних досліджень проводити в найкоротший термін та у відповідності до чинного законодавства України в галузі охорони здоров’я (п.2 розділу ІІ Наказу МОЗ України «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги від 19.03.2018 року № 504).

6.7. Закріпити призовників, яких визнано такими, які потребують обстеження,  лікування  та  медичного  огляду  до лікувально-профілактичних  закладів за територіальним принципом.

6.8. Забезпечити медичні комісії медико-санітарним майном, медичними інструментами і медикаментами для оснащення лікарських кабінетів призовних дільниць з урахуванням епідеміологічної ситуації.

6.9. Проводити обстеження призовників лікарями медичних комісій призовників, згідно графіку роботи  медичних комісій та позачергове обстеження в випадку виникнення такої необхідності.

2. Затвердити склад призовної комісії Тульчинського району у новій редакції, що додається.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації                                     Олександр Гаврилюк

ЗАТВЕРДЖЕНО 
розпорядження голови районної державної адміністрації
від 23 квітня  2021 року № 55

Склад призовної комісії Тульчинського району

МУРГА Михайло Анатолійович  

  • заступник голови районної державної адміністрації,  голова основного складу призовної комісії

СКАЛІЙ Володимир Васильович

  • заступник голови районної державної адміністрації, голова резервного складу призовної комісії

В Тульчинській міській,  Шпиківській та Брацлавській селищній територіальних громадах

СВАТКО Роман Володимирович

  • військовий комісар Тульчинського РТЦК та СП (за згодою);

ГЛІЗНЄЦОВ Володимир Миколайович

  • провідний спеціаліст відділу  освіти молоді та спорту Тульчинської міської ради (за згодою);

СИНЯВСЬКИЙ Олександр Олександрович

  • заступник начальника з превентивної діяльності Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області (за згодою);

БАРБАЛЮК Світлана Миколаївна

  • завідуюча поліклінічним відділенням КНП Тульчинська центральна районна лікарня Тульчинської міської ради (за згодою);

ГРАБ Наталія Петрівна 

  • головний спеціаліст відділу  освіти молоді та спорту Тульчинської міської ради (за згодою);

ШПАТАРЮК Оксана Валеріївна

  • головний спеціаліст сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату районної державної адміністрації;

ГНАТЮК   Вікторія Анатоліївна

  • медична сестра поліклінічного відділення КНП Тульчинської центральної районної лікарні Тульчинської міської ради (за згодою).

____________________________________________________________________


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь