ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №79 «Про організацію заходів, щодо виконання вимог Ради оборони Вінницької області від 27 квітня 2021 року»

Кількість переглядів: 211
Рік: 2021 рік
Місяць: Червень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 01.06.2021
Номер документу: 79
Назва документу: Про організацію заходів, щодо виконання вимог Ради оборони Вінницької області від 27 квітня 2021 року
Прикріплені файли:

Розпорядження

від 01.06.2021№ 79

Про організацію заходів, щодо виконання вимог Ради оборони Вінницької області від 27 квітня 2021 року

Відповідно до статті 39 Закону України “ Про місцеві державні адміністрації” на виконання п.5, п.11 та п.12 розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 травня № 408-дск «Про введення в дію рішення ради оборони Вінницької області від 27 квітня 2021 року», з метою виконання заходів Плану територіальної оборони Вінницької області:

1. Затвердити склади комісій з обстеження визначених місць для розміщення підрозділів військової частини А7048, та обстеження місць розташування фортифікаційних споруд, що додаються.

2. Головам територіальних громад району спільно з Територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки до 20 червня 2021 року організувати комісійні обстеження визначених місць для розміщення підрозділів військової частини А7048 та місць розміщення фортифікаційних споруд на території відповідних територіальних громад.

3. Сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації (Шпатарюк О.В.) вжити невідкладних заходів щодо підготовки пункту управління райдержадміністрації для здійснення керівництва територіальною обороною та роботи за призначенням.

4. Утворити в територіальних громадах району оперативно-чергові служби з цілодобовим чергуванням, з метою своєчасного доведення сигналів оповіщення Кабінету Міністрів України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, сигналів управління системи управління територіальною обороною області  та забезпечити їх взаємодію  з оперативним черговим пункту управління обласної державної адміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.  

Голова районної державної адміністрації   Олександр Гаврилюк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь