ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №8 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тульчинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області на 2022 рік»

Кількість переглядів: 149
Рік: 2022
Місяць: січень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 21.01.2022
Номер документу: 8
Назва документу: Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тульчинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. 21_8 (0.43 МБ)

Розпорядження

від 21 січня 2022 року № 8

Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тульчинської районної ланки територіальної  підсистеми  єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області на 2022 рік

          Керуючись ст. 25 Закону України “Про місцеві державні   адміністрації ”,  на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2021 року № 1742-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік» та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2022 року № 15  «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  на 2022 рік», з метою підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру:

1. Затвердити план основних заходів цивільного захисту Тульчинської районної ланки територіальної  підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області на 2022 рік (далі – План заходів), що додається.

2. Керівникам територіальних громад району, керівникам районних спеціалізованих служб цивільного захисту, районним установам та організаціям:

2.1. Розробити та затвердити до 1 лютого 2022 року відповідні плани основних заходів цивільного захисту на 2022 рік.

2.2. Звіт про виконання Плану заходів надавати за перше півріччя 2022 року до 24 червня 2022 року та за рік до  24 січня 2023 року сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації для узагальнення та подальшого інформування Департаменту з питань  оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації                                      Олександр Гаврилюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь