ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №23 «Про внесення змін до Програми профілактики соціального сирітства, за-хисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2021-2022 роки»

Кількість переглядів: 83
Рік: 2022
Місяць: квітень
Тип документу: Наказ
Дата: 21.04.2022
Номер документу: 23
Назва документу: Про внесення змін до Програми профілактики соціального сирітства, за-хисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2021-2022 роки
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від 21 квітня 2022 року № 23

Про внесення змін до Програми профілактики соціального сирітства, захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2021-2022 роки

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. №64 “Про введення воєнного стану в Україні?, Постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2022 р. № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», враховуючи лист Служби у справах дітей районної військової адміністрації від 18.04.2022 року №01-9-139:

1. Внести зміни до Програми профілактики соціального сирітства, захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2021-2022 роки», затвердженої рішенням п’ятої сесії восьмого скликання Тульчинської районної ради № 154 від 03.06.2021 року, доповнивши пункт 3 «Завдання та заходи програми», наступними підпунктами:

-  3.18 «Забезпечувати проведення заходів щодо виявлення та проведення відповідної роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, які перемістилися до Тульчинського району з зони активних бойових дій та дітьми, яких було усиновлено громадянами України, нагляд за дотриманням прав яких відповідно до законодавства України здійснюють служби у справах дітей районних військових адміністрацій»;

- 3.19. «Забезпечувати координацію  діяльності служб у справах дітей територіальних громад району щодо дотримання прав та законних інтересів дітей, які переміщенні з зони активних бойових дій, в частині  екстреного реагування на випадки жорстокого поводження з дітьми, загрози їх життю та здоров’ю, виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування, надання необхідної кваліфікованої допомоги дітям».

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                            Олександр ГАВРИЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь