ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №54 «Про затвердження графіку особистого прийому громадян та організацію проведення особистих та виїзних прийомів громадян начальником та заступниками начальника Тульчинської районної військової адміністрації»

Кількість переглядів: 92
Рік: 2022
Місяць: червень
Тип документу: Наказ
Дата: 15.06.2022
Номер документу: 54
Назва документу: Про затвердження графіку особистого прийому громадян та організацію проведення особистих та виїзних прийомів громадян начальником та заступниками начальника Тульчинської районної військової адміністрації
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від 15 червня 2022 року № 54

Про затвердження графіку особистого прийому громадян  та організацію проведення особистих та виїзних прийомів громадян  начальником та заступниками начальника Тульчинської районної військової адміністрації

Відповідно до  п.9 ч. 4 ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996р. №393/96-ВР,  п.1 Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» від 07.02.2008р. №109/2008, наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 13.06.2022 року №618 «Про проведення особистих та виїзних прийомів громадян керівниками органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування», з метою надання всебічної допомоги населенню, зокрема внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на території району,

НАКАЗУЮ :

1. Затвердити графік особистого прийому громадян начальником та заступниками начальника Тульчинської районної військової адміністрації, що додається.  

2. Залучити до проведення особистих та виїзних прийомів громадян Управління соціального захисту населення (М.В.Богач) та Службу у справах дітей (В.Л.Поліщук) Тульчинської районної військової адміністрації, сільських, селищних та міського голів, їх заступників, представників Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області, районних філій Вінницького обласного центру зайнятості, керівників (їх заступників) медичних закладів громад.  Особливу увагу приділити проблемним питанням та потребам внутрішньо переміщених осіб та сім’ям загиблих учасників бойових дій. 

3. Головному спеціалісту відділу гуманітарного розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації Н.В.Справник надавати щоп’ятниці Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації звіт з проблематикою порушених питань під час особистих та виїзних прийомів громадян, а також конкретні шляхи їх вирішення.

4. Відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю апарату районної військової адміністрації (Бакума Т.С.) розмістити на офіційному вебсайті графік особистого прийому громадян керівництвом райвійськадміністрації, довести даний наказ до відома голів територіальних громад району та забезпечити висвітлення особистих та виїзних прийомів громадян у засобах масової інформації та соціальних мережах.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 01.06.2021 року №80 «Про затвердження графіку особистого прийому громадян головою та заступниками голови районної державної адміністрації».

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник районної військової адміністрації                                        Олександр ГАВРИЛЮК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ начальника районної військової  адміністрації
ві515.06.2022 року № 54

Графік особистого прийому громадян
начальником та заступниками начальника районної військової адміністрації

Посада  

Прізвище, ім’я, по батькові

Дні і години прийому

Начальник районної військової адміністрації

ГАВРИЛЮК Олександр Анатолійович

Щочетверга 09.00 – 12.00

Заступник начальника районної військової адміністрації

СКАЛІЙ Володимир Васильович

Щопонеділка 09.00 – 12.00

Заступник начальника районної військової адміністрації

МУРГА Михайло Анатолійович

Щосереди 09.00-12.00

 Заступник начальника районної військової адміністрації

ЧЕПЕРНАТИЙ Сергій Володимирович

Щоп’ятниці 09.00 – 12.00

_____________________________________________________________

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь