ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №68 «Про відзначення Дня Української Державності на території Тульчинського району»

Кількість переглядів: 53
Рік: 2022
Місяць: липень
Тип документу: Наказ
Дата: 26.07.2022
Номер документу: 68
Назва документу: Про відзначення Дня Української Державності на території Тульчинського району
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від 26 липня 2022 року № 68

Про відзначення Дня Української Державності на території Тульчинського району

На виконання Указу   Президента   України   від   24 серпня   2021   року № 423/2021 «Про День Української Державності», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 липня 2022 року № 585-p «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності», наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 22 липня 2022 року № 1211 «Про відзначення на Вінниччині Дня Української державності» з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення та зважаючи на необхідність утвердження історичної справедливості,

НАКАЗУЮ:

1.       Затвердити План заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності на території Тульчинського району, що додаються.

2.       Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Сергія Чепернатого.

Начальник районної військової адміністрації                                              Олександр ГАВРИЛЮК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ начальника районної
військової адміністрації
26 липня 2022 року №  68

План заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності на території Тульчинського району

1. Провести:

1)       офіційну церемонію урочистого підняття Державного Прапора України та інші заходи, спрямовані на виховання поваги до державних символів України в центрах територіальних громад району.

Начальник, заступники начальника районної військової адміністрації,виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
28 липня 2022 року;

2)       церемонії покладання квітів в населених пунктах району до пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників ATO (ООС) та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на території України.

Начальник, заступники начальника районної військової адміністрації, виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
28 липня 2022 року;

3)       у бібліотеках тематичні книжково-ілюстративні виставки, книжкові виставки-перегляди та огляди літератури, тематичні наукові, науково-практичні конференції, засідання за круглим столом, виставки в музейних закладах, присвячені Дню Української Державності.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень-серпень  2022 року.

2. Забезпечити:             

1)  розміщення на зовнішніх рекламних засобах інформації про історію державотворення України, відомих діячів України, району, історичні об’єкти, а також облаштування територій, прилеглих до зазначених об’єктів, для підвищення ïx привабливості для громадян та гостей району.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень-серпень 2022 року;

2) розміщення у населених пунктах району соціальної реклами з відзначення Дня Української Державності.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень-серпень 2022 року;

3)    проведення інформаційно-освітніх, спортивних та національно- патріотичних заходів, присвячених історичним подіям та видатним діячам українського державотворення.

відділ гуманітарного розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної  військової адміністрації; виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень-серпень 2022 року;

4)       благоустрій населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки i оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на територій України.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Постійно;

5)   публічну безпеку i порядок, охорону прав громадян під час проведення заходів з відзначення Дня Української Державності на території району.

Тульчинський районний відділ ГУНП у Вінницькій області; виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень 2022 року.

6)  широке висвітлення в засобах масової інформації, на офіційних вебсайтах заходів з відзначення Дня Української Державності.

відділ цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної військової адміністрації; виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад. 
Постійно;

3.   Сприяти:

1)       реалізації ініціатив громадськості, спрямованих на зміцнення національної єдності, консолідацію суспільства у справі розбудови держави, розвитку міжрегіональних зв’язків, поширення інформації i знань про Україну, утвердження її позитивного іміджу в світі.

Тульчинська районна військова адміністрація;виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Постійно;

2)       проведенню релігійними організаціями урочистих молебнів за Україну.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Постійно.

4.       Організувати та провести культурно-мистецькі заходи.

відділ гуманітарного розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної  військової адміністрації; виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад.
Липень  2022 року.

 5.       Розробити, затвердити та надати до Тульчинської районної військової адміністрації відповідні плани заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності.

виконавчі комітети сільських, селищних, міської рад. 
до 16.00 год. 27 липня 2022 року.

  _______________________________________________________________

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь