ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №77 «Про виведення особи з числа дітей-сиріт ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ»

Кількість переглядів: 71
Рік: 2022
Місяць: серпень
Тип документу: Наказ
Дата: 04.08.2022
Номер документу: 77
Назва документу: Про виведення особи з числа дітей-сиріт ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ
Прикріплені файли:

НАКАЗ 

від 04 серпня 2022 р.     № 77

Про виведення особи з числа дітей-сиріт ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ

Керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року  № 866 «Про затвердження Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності пов’язаної із захистом прав дитини», від 26.04.2002 року № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», від 26.06.2019 року  № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», на підставі заяв ХХХ, ХХХ та  ХХХ, ХХХ року народження від 11.07.2022 року,  враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини районної військової адміністрації від 04.08.2022  року №2:

НАКАЗУЮ:

  1. Вивести з 04.08.2022 року ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ,  які проживають за адресою:  ХХХ.
  2. Припинити з 04.08.2022 року дію договору від  22.11.2017 року № 27  «Про влаштування дітей на виховання та спільне проживання в прийомну сім’ю» між районною державною адміністрацією та прийомними батьками ХХХ, ХХХ за згодою сторін.
  3. Службі у справах дітей районної військової адміністрації  В.ПОЛІЩУК)  підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття з прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ.
  4. Управлінню соціального захисту населення районної військової адміністрації (М.БОГАЧ) припинити виплату державної соціальної допомоги на особу з числа дітей-сиріт, ХХХ, ХХХ року народження, та грошове забезпечення  прийомним батькам за надання соціальних послуг у прийомній сім’ї за принципом «гроші ходять за дитиною».
  5. Рекомендувати комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Шпиківської селищної ради (І.КУШНІР) надавати соціальні послуги, в межах компетенції, ХХХ, ХХХ року народження,  як особі з числа  дітей-сиріт.
  6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                                         Олександр ГАВРИЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь