ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №112 «Про виведення осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування  ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу  ХХХ»

Кількість переглядів: 58
Рік: 2022
Місяць: жовтень
Тип документу: Наказ
Дата: 13.10.2022
Номер документу: 112
Назва документу: Про виведення осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування  ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу  ХХХ
Прикріплені файли:

НАКАЗ

 від 13 жовтня 2022р.     № 112

Про виведення осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування  ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу  ХХХ

Керуючись законом України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Про затвердження Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності пов’язаної із захистом прав дитини», від 26 квітня 2002 року № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», від 26.06.2019 року № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», на підставі заяв від 04.10.2022 року матері-виховательки ХХХ та осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування  ХХХ та ХХХ, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 13.10.2022 року №2

НАКАЗУЮ:

1.Вивести з 13.10.2022 року ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження з дитячого будинку сімейного типу  ХХХ, який функціонує за адресою: ХХХ.  

2.Внести зміни до договору від 01.11.2021 року № 22  «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу», який був укладений між районною державною адміністрацією в особі голови Тульчинської районної державної адміністрації Гаврилюка Олександра Анатолійовича та мамою-вихователькою ХХХ.

3. Службі у справах дітей районної військової адміністрації (В.ПОЛІЩУК) підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття їх з дитячого будинку сімейного типу  ХХХ.

4. Управлінню соціального захисту населення районної військової адміністрації (М. БОГАЧ) припинити виплату державної соціальної допомоги на осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження, та грошове забезпечення  мамері-виховательці за надання соціальних послуг у дитячому будинку сімейного типу за принципом «гроші ходять за дитиною».

5. Рекомендувати голові Вапнярської селищної ради (О.ГОРЕНЮК) надавати соціальні послуги, в межах компетенції, ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження,  як особам з числа  дітей, позбавлених батьківського піклування.

6.  Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                                             Олександр ГАВРИЛЮК    

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь