ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №75 «Про виведення особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ та припинення функціонування їх прийомної сім’ї»

Кількість переглядів: 61
Рік: 2022
Місяць: серпень
Тип документу: Наказ
Дата: 04.08.2022
Номер документу: 75
Назва документу: Про виведення особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ та припинення функціонування їх прийомної сім’ї
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від 04 серпня 2022 р.       № 75

Про виведення особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ та припинення функціонування їх прийомної сім’ї

Керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану, ст. 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Про затвердження Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності пов’язаної із захистом прав дитини», від 26.04.2002 року № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», від 26.06.2019 року №552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», на підставі заяв прийомних батьків ХХХ,  ХХХ та  ХХХ, ХХХ року народження від 12.07.2022 року, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини районної військової адміністрації від 04.08.2022 року №3

НАКАЗУЮ:

  1. Вивести з 04.08.2022 року ХХХ,  ХХХ року народження, з прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ, які проживають за адресою: ХХХ.
  2. Припинити з 04.08.2022 року дію договору від 01.11.2021 року № 20  «Про організацію діяльності прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ» між районною державною адміністрацією та прийомними батьками ХХХта ХХХ, за згодою сторін.
  3. Припинити з 04.08.2022 року функціонування прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ і позбавити її статусу прийомної сім’ї
  4. Службі у справах дітей районної військової адміністрації  (В.ПОЛІЩУК)  підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття з прийомної сім’ї ХХХта ХХХ та повідомити службу у справах дітей, сім’ї та молоді Сутисківської селищної ради Вінницького району про вибуття ХХХ ХХХ року народження, з прийомної сім’ї  ХХХ та ХХХ, які проживають за адресою: ХХХ.
  5. Управлінню соціального захисту населення районної військової адміністрації (М. БОГАЧ) припинити виплату державної соціальної допомоги на особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження, та грошове забезпечення  прийомним батькам за надання соціальних послуг у прийомній сім’ї за принципом «гроші ходять за дитиною».
  6. Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради (С.КУРЖОС) припинити соціальне супроводження прийомної сім’ї, що передбачає надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування прийомної сім’ї.
  7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                                         Олександр ГАВРИЛЮК    

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь