ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №118 «Про проведення приписки громадян 2006 року народження до призовної дільниці Тульчинського району в січні-березні 2023 року»

Кількість переглядів: 65
Рік: 2022
Місяць: жовтень
Тип документу: Наказ
Дата: 24.10.2022
Номер документу: 118
Назва документу: Про проведення приписки громадян 2006 року народження до призовної дільниці Тульчинського району в січні-березні 2023 року
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від  24 жовтня  2022 року        № 118

Про проведення приписки громадян 2006 року народження до призовної дільниці Тульчинського району в січні-березні 2023 року

Відповідно до статей 8,15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статей 27, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», на виконання вимог доручення начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 11.08.2022 року № 01.01-13/5978 «Щодо проведення приписки громадян 2006 року народження до призовних дільниць в січні-березні 2023 року» та з метою взяття громадян України чоловічої статі 2006 року народження на військовий облік, вивчення наявних призовних ресурсів, проведення своєчасної і якісної приписки громадян України, які проживають на території району, до призовних дільниць Тульчинського району

Н А К А З У Ю :

 1. Затвердити такі, що додаються:       

 1.1. Склади комісій з питань приписки (додатки 1-4).

 1.2. Резервні склади комісій з питань приписки (додатки 5-8).

 1.3. Персональний склад лікарів (основний та резервний), які будуть забезпечувати медичні огляди  громадян відповідних територіальних громад на базі комунальних базових лікувальних закладів за місцем розміщення  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – Тульчинського РТЦК та СП) та відділів (додатки 9-16).

 1.4. Графік засідань комісії з питань приписки (додаток 17).

 1.5. Перелік базових лікувальних закладів визначених для організації медичного огляду допризовників (додаток 18).

2. Голові районної комісії - начальнику Тульчинського РТЦК та СП Ліщині Я.М.:

2.1.Організувати та забезпечити роботу комісій з питань приписки у період з 15 січня по 31 березня 2023 року в стаціонарних або тимчасових призовних дільницях.

2.2. Своєчасно та якісно провести необхідні заходи, пов’язані з підготовкою та проведенням приписки.

2.3. Забезпечити 100% охоплення припискою до призовної дільниці юнаків 2006 року народження. Відносно громадян, які у встановлені строки залишилися, за будь-яких обставин, не приписаними до призовної дільниці, по завершенню приписки на протязі року вжити всіх необхідних заходів з їх розшуку та охопленню припискою.

3. Директорам медичних закладів вторинного рівня району:

3.1. Утворити до 15 грудня 2022 року відповідним наказами медичні комісії, для організації медичного огляду юнаків і визначення ступеня придатності їх до військової служби, до яких залучити досвідчених лікарів-фахівців, що володіють методикою військово-лікарської експертизи, та необхідну кількість медичних сестер.

Роботу комісії організувати згідно з графіком роботи Тульчинського РТЦК та СП.

3.2. Зобов’язати лікарів-членів медичних комісій з питань приписки, які організовують роботу медичного персоналу з медичного огляду юнаків, що підлягають приписці, щодня перевіряти повноту записів та висновків лікарів про придатність призовників до військової служби, потребу в проведенні додаткового медичного обстеження та обґрунтованість встановленого діагнозу, аналізувати результати медичного огляду призовників і після закінчення роботи комісії з питань приписки брати участь у складанні звіту про результати приписки та списки осіб, які потребують лікування та медичного огляду.

3.3. Надати до 25 грудня 2022 року в комісії з питань приписки списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших захворювань, виписки з історії хвороби, данні лікарського обстеження та диспансерного нагляду, що характеризують стан  здоров’я  громадян 2005 р.н., списки лікувально-профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування юнаки допризовного віку, котрі потребують спеціального (амбулаторного) огляду і лікування та медичні картки амбулаторних хворих з вкладними листами до них.

3.4. Згідно з графіками Тульчинського РТЦК та СП (відділів) провести безкоштовне рентгенологічне (флюорографічне) та лабораторне обстеження органів грудної клітини, аналіз крові і сечі, ЕКГ та інші необхідні обстеження громадян, що підлягають приписці. Визначити їм групу та резус крові. Дані занести до вкладного листка медичної карти амбулаторного хворого (форма №025-1/0) напередодні проходження медичної комісії.

3.5. Прикріпити призовників, яких визнано такими, що потребують обстеження, лікування до лікувально-профілактичних та лікувальних закладів. Забезпечити першочергове обстеження лікарями базових лікарень юнаків, які направлені на додаткове медичне обстеження при наявності у них направлення начальника РТЦК та СП (начальників відділів), з обов’язковим заповненням «Акту обстеження стану здоров’я призовника» та виписки епікризу в амбулаторну картку.

3.6. Забезпечити медичну комісію медико-санітарним майном, медичними інструментами та оснащення лікарських кабінетів призовної дільниці.

4. Виконавчим комітетам територіальних громад.

4.1. Забезпечити організований збір на громадян України чоловічої статі 2006 року народження необхідних документів, для приписки їх до призовної дільниці і оформлення особових справ та до 01 грудня 2022 року передати їх до Тульчинського РТЦК та СП (відділи).

4.2. Провести оповіщення громадян України чоловічої статі 2006 року народження повістками за місцем  проживання.

4.3. Згідно графіку Тульчинського РТЦК та СП (відділів) здійснити своєчасну та організовану доставку юнаків, які підлягають приписці, на призовну дільницю для проходження медичної комісії на чолі з особою, відповідальною за ведення військового обліку.

4.4.  В березні - квітні 2023 року провести остаточну звірку облікових даних на громадян, які пройшли приписку.

4.5.  Відповідними рішеннями громад, за відповідними програмами  передбачити, фінансування медичного огляду юнаків згідно визначених кошторисів (через базові лікарні).

5. Начальнику управління соціального захисту населення районної державної адміністрації (Богач М.В.) до 16 грудня 2022 року подати у Тульчинський РТЦК та СП (відділи) списки громадян України чоловічої статі 2006 року народження, які визнані особами з інвалідністю.

6. Начальникам відділів освіти територіальних громад:

6.1 Скласти до 01 грудня 2022 року списки юнаків 2006 року народження, які не мають середньої освіти і не навчаються в навчальних закладах, які дають середню освіту, та надати їх у Тульчинський РТЦК та СП (відділи).

 6.2. Зобов’язати директорів навчальних закладів району забезпечити своєчасне прибуття юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці в термін вказаний їм в персональній повістці.

6.3. Направляти на період роботи комісії по приписці у відповідності до затвердженого графіку Тульчинського РТЦК та СП (відділів) психологів навчальних закладів для проведення професійно-психологічного відбору юнаків 2006 року народження.

7. Начальнику Тульчинського РВП ГУ НП у Вінницькій області Костишену В.І.

7.1. Надати до 01 грудня 2022 року у Тульчинський РТЦК та СП (відділи)  списки юнаків 2006 року народження, які притягувались до кримінальної відповідальності, знаходяться під слідством, судом, викликались в органи внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем чи наркотичними речовинами.

7.2. Проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки, їх затримку і організувати їх доставку на комісію згідно поіменних списків Тульчинського РТЦК та СП (відділів).

8. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника Тульчинського РТЦК та СП Ліщину Я.М.

9. Контроль за виконання цього наказу залишаю за собою.

Начальник  районної військової адміністрації                                         Олександр ГАВРИЛЮК    

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь