ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №54 «Про виведення дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу ХХХ, ХХХ,  жителів ХХХ»

Кількість переглядів: 41
Рік: 2023
Місяць: травень
Тип документу: Наказ
Дата: 24.05.2023
Номер документу: 54
Назва документу: Про виведення дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу ХХХ, ХХХ,  жителів ХХХ
Прикріплені файли:

НАКАЗ

 від «24» травня 2023 р.            № 54

Про виведення дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу ХХХ, ХХХ,  жителів ХХХ

Керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», від 13.12.2022 року № 2849-ІX, постановами Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 року № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», від 26.06.2019 року № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї  патронатного вихователі, підтримки малих групових будинків», на підставі заяви батьків-вихователів ХХХ, ХХХ від 22.05.2023 року про прохання вивести з їх дитячого будинку сімейного типу дитину-вихованця ХХХ, ХХХ року народження, враховуючи рішення Крижопільського районного суду Вінницької області від 14.04.2023 року, справа № 134/375/23, рішення комісії з питань захисту прав дитини від 23.05.2023 року № 3.        

НАКАЗУЮ:

1. Вивести з 24.05.2023 року ХХХ,  ХХХ року народження, з дитячого будинку сімейного типу ХХХ, ХХХ, жителів ХХХ.

2. Припинити з 24.05.2023 року дію договору від 23.02.2022 року № 2 «Про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, на виховання та спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу на базі родини ХХХ і ХХХ» між Тульчинською районною державною адміністрацією та батьками-вихователями ХХХ, ХХХ.

4. Службі у справах дітей районної військової адміністрації     (Віталій ПОЛІЩУК) підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття з дитячого будинку сімейного типу ХХХ, ХХХ.

5. Управлінню соціального захисту населення районної військової адміністрації (Микола БОГАЧ) припинити виплату державної соціальної допомоги на дитину, позбавлену батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження, та грошове забезпечення на нього батькам-вихователям за надання соціальних послуг у дитячому будинку сімейного типу за принципом «гроші ходять за дитиною».

6. Розпорядження голови районної державної адміністрації від    23.02.2022 року № 21 «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на базі родини ХХХ, ХХХ на виховання та спільне проживання малолітнього ХХХ, ХХХ року народження» вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Заступник начальника районної військової адміністрації                                     Володимир СКАЛІЙ   


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь