ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №63 «Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 05 квітня 2021 року   № 43 «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»»

Кількість переглядів: 30
Рік: 2023
Місяць: червень
Тип документу: Наказ
Дата: 20.06.2023
Номер документу: 63
Назва документу: Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 05 квітня 2021 року   № 43 «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від “ 20 ”  червня   2023 року     № 63

Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 05 квітня 2021 року   № 43 «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»

Керуючись ст. 4, п. 6 ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», у зв’язку з кадровими змінами,

НАКАЗУЮ:

1. Унести зміни до розпорядження голови райдержадміністрації від 05 квітня 2021 року № 43 «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»:

1) пункт 2 розпорядження викласти в новій редакції:

«2. Визначити головного спеціаліста сектору підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Вєтрову Вероніку Ігорівну – відповідальною особою за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.»;

2) пункт 3 розпорядження виключити.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на  заступника начальника районної військової адміністрації Володимира СКАЛІЯ.

Начальник районної   військової адміністрації                                             Олександр ГАВРИЛЮК      


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь