ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №96 «Про припинення функціонування прийомної сім’ї, створеної на базі родини ХХХ, жительки ХХХ та  виведення з неї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ,  ХХХ року народження»

Кількість переглядів: 25
Рік: 2023
Місяць: жовтень
Тип документу: Наказ
Дата: 16.10.2023
Номер документу: 96
Назва документу: Про припинення функціонування прийомної сім’ї, створеної на базі родини ХХХ, жительки ХХХ та  виведення з неї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ,  ХХХ року народження
Прикріплені файли:

НАКАЗ

 від«16» жовтня 2023р.                                                           № 96

Про припинення функціонування прийомної сім’ї, створеної на базі родини ХХХ, жительки ХХХ та  виведення з неї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ,  ХХХ року народження

Керуючись Законами України «Про правовий режим воєнного стану», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Про затвердження Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності пов’язаної із захистом прав дитини», від 26.04.2002 року № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», від 26.06.2019 року № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї  патронатного вихователі, підтримки малих групових будинків»,  на підставі заяв прийомної дитини ХХХ, ХХХ року народження та прийомної матері ХХХ від 14.09.2023 року, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації  від 13.10.2023 року № 2

НАКАЗУЮ:

1. Вивести з 16.10.2023 року ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї ХХХ, яка проживає за адресою: ХХХ.

2. Припинити з 16.10.2023 року дію договору від 01.11.2021 № 18 «Про організацію діяльності прийомної сім’ї ХХХ» між районною державною адміністрацією та прийомною матір’ю ХХХ, за згодою сторін.

3. Припинити з 16.10.2023 року функціонування прийомної сім’ї ХХХ та  позбавити її статусу прийомної сім’ї.

4. Службі у справах дітей районної військової адміністрації  (Віталій ПОЛІЩУК) підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття з прийомної сім’ї ХХХ.

5. Управлінню соціального захисту населення районної військової адміністрації (Микола БОГАЧ) припинити виплату державної соціальної допомоги на особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування  ХХХ, ХХХ року народження, та грошове забезпечення прийомній матері ХХХ за надання соціальних послуг у прийомній сім’ї за принципом «гроші ходять за дитиною».

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                                                       Олександр ГАВРИЛЮК   


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь