ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №129 «Про комісію щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації»

Кількість переглядів: 62
Рік: 2023
Місяць: грудень
Тип документу: Наказ
Дата: 15.12.2023
Номер документу: 129
Назва документу: Про комісію щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації
Прикріплені файли:

НАКАЗ

 « 15  » грудня 2023 р.        № 129

Про комісію щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації

 Керуючись ст. 4, п. 6 ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» (зі змінами), від 28 березня 2018 року № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей» (зі змінами), від 18 квітня 2018 року №280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», від 20 лютого 2019 року № 206 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, а також членів їх сімей», доручення першого  заступника  голови обласної державної адміністрації від 26. 03. 2019 року № 01.01-13/1870.

1. Затвердити такі, що додаються :

1.1. Склад  комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації.

1.2. Положення про комісію з розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації.

2. Розпорядження голови районної державної адміністрації від 27.03.2019 року № 104 «Про  комісію щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, інвалідів та деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації», наказ начальника районної військової адміністрації від 28.11.2022  № 131 «Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 березня 2019 року № 104 «Про комісію з розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації»», наказ начальника районної військової адміністрації від 12.12.2022 р.  № 141 «Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 березня 2019 року № 104 «Про комісію з розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації» визнати такими, що втратили чинність.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника районної військової адміністрації Володимира Скалія.

Начальник районної військової адміністрації                                                Олександр   ГАВРИЛЮК

 ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ начальника
районної військової адміністрації
від 15 грудня 2023 року №     129       

 

ПОЛОЖЕННЯ
про комісію з розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації

 

1. Комісія з розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації (далі - Комісія), яка утворюється наказом начальника районної військової адміністрації.

2. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією України, Законами України, Указами Президента України та постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства юстиції України та іншими нормативно-правовими актами а також цим Положенням.

3. Склад комісії затверджується наказом начальника районної військової адміністрації, до якої входять працівники структурних підрозділів районної військової адміністрації з питань соціального захисту населення, фінансів, цивільного захисту, містобудування та архітектури, юридичної служби апарату районної військової адміністрації, представники громадських та інших організацій та установ.

Головою Комісії є заступник начальника районної військової адміністрації, заступником голови Комісії – заступник начальника управління соціального захисту населення районної військової адміністрації.

4. Секретар Комісії за рішенням її голови забезпечує скликання засідань Комісії, складає протоколи, доводить до відома структурних підрозділів районної військової адміністрації та окремих осіб рішення Комісії, веде документацію.

5. Організаційною формою роботи Комісії є засідання, які проводяться за потребою. Рішення про проведення засідання приймає голова Комісії, а в разі його відсутності – заступник голови.

На засідання Комісії можуть запрошуватися керівництво районної військової адміністрації, структурних підрозділів, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Рішення Комісії оформляє секретар комісії протоколом в двох оригінальних примірниках, який підписує голова комісії (у разі відсутності - заступник голови Комісії) та секретар.

6. Основними завданнями Комісії є:

1). Розгляд подань про виплату грошової компенсації, за належні для отримання жилі приміщення, поданого управлінням соціального захисту населення районної військової адміністрації та прийняття рішення щодо розгляду заяв членів сімей загиблих (померлих) та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації для деяких категорій громадян, а також членів їх сімей, а саме (далі – заявник):

- члени сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання (далі - особа, яка загинула (пропала безвісти), померла), одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, статус яким надано відповідно до пунктів 2-5 частини першої статті 10-1 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і які перебувають на квартирному обліку;

- особи з інвалідністю I-II групи, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, які перебувають на квартирному обліку (далі – особи з інвалідністю).

- члени сімей учасників бойових дій на території інших держав, які загинули (пропали безвісти), померли, визначені в абзаці першому пункту 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - члени сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла), які перебувають на квартирному обліку;

- особи з інвалідністю I-II групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, визначені пунктом 7 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних із перебуванням у цих державах, що перебувають на квартирному обліку (далі - особи з інвалідністю)

- внутрішньо переміщені особи, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні до 1 червня 2018 р. заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, та визнані особами з інвалідністю внаслідок війни III групи відповідно до пунктів 11-14 частини другої статті 7 або учасниками бойових дій відповідно до пунктів 19-21 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - внутрішньо переміщені особи), які перебувають на квартирному обліку і не менш як один рік на обліку в базі даних та які були обліковані як внутрішньо переміщені особи в базі даних до 24 лютого 2022 року;

- членів сімей осіб, визначених в абзаці чотирнадцятому пункту 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - Закон), для осіб з інвалідністю I-II групи, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі в Революції Гідності, визначених пунктом 10 частини другої статті 7 Закону (далі – отримувач грошової компенсації), та які перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов;

2) До повноважень комісії належить перевірка:

 - перебування заявника на обліку в базі даних та наявності відповідного статусу згідно статті 6, 7 та 10-1 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”;

- складу сім’ї заявника;

- факту перебування на обліку в Єдиному Державному реєстрі осіб, які мають право на пільги за місцем проживання;

- наявності документів про взяття на квартирний облік заявника та членів його сім’ї;

- факту спільного проживання членів сім’ї на яких нараховується грошова компенсація;

- майнових прав на нерухоме майно заявника та всіх членів її сім’ї, на яких розраховується грошова компенсація, або факту відчуження такого майна протягом п’яти років, що передують даті подання заяви про призначення грошової компенсації;

- проведення перевірки наявності у одержувача грошової компенсації статусу члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, встановленого відповідно до пунктів 2-5 частини першої статті 10-1 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - статус члена сім’ї загиблого), та статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, встановленого відповідно до пунктів 11-14 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - статус особи з інвалідністю внаслідок війни);

- перевірка наявності у внутрішньо переміщеної особи статусу учасника бойових дій, встановленого відповідно до пунктів 19-21 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - статус учасника бойових дій), або статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, встановленого відповідно до пунктів 11-14 частини другої статті 7 зазначеного Закону (далі - статус особи з інвалідністю внаслідок війни);

- перевірка наявності в одержувача грошової компенсації статусу особи, на яку поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, встановленого відповідно до абзацу першого пункту 1 статті 10 зазначеного Закону (далі - статус члена сім’ї загиблого), та статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, встановленого відповідно до пункту 7 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі - статус особи з інвалідністю внаслідок війни);

- проведення перевірки наявності в отримувача грошової компенсації статусу особи, на яку поширюється чинність Закону, встановленого відповідно до абзацу чотирнадцятого пункту 1 статті 10 Закону (далі - статус члена сім’ї загиблого), та статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, встановленого відповідно до пункту 10 частини другої статті 7 Закону (далі - статус особи з інвалідністю внаслідок війни);

- визначення категорії особи як члена сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла та особи як члена сім’ї загиблого (померлого);

  • проведення перевірки складу сім’ї особи з інвалідністю, внутрішньо переміщеної особи;
  • проведення перевірки факту спільного або роздільного проживання членів сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, які мають право на грошову компенсацію;
  • перебування внутрішньо переміщеної особи та членів її сім’ї, на яких нараховується грошова компенсація, на обліку в базі даних;
  • факту перебування внутрішньо переміщеної особи не менш як один рік на обліку в базі даних;
  • проведення перевірки наявності документів про взяття на квартирний облік членів сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, особи з інвалідністю та членів її сім’ї, внутрішньо переміщеної особи та членів її сім’ї;
  • проведення перевірки наявності майнових прав на об’єкти незавершеного житлового будівництва чи права власності на житлове приміщення членів сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, та особи з інвалідністю, а також всіх членів сім’ї, на яких розраховується грошова компенсація, що розташовані в населених пунктах на підконтрольній Україні території (крім житлового приміщення, яке зруйноване (знищене) або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії російської федерації, зокрема з моменту введення воєнного стану, що підтверджується актом обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією російської федерації (далі - акт комісійного обстеження), та/або відомості щодо якого внесені до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації (далі - Реєстр пошкодженого та знищеного майна), після початку його впровадження та використання, на умовах, визначених абзацами чотирнадцятим - шістнадцятим пункту 14 Порядку 719), або відчуження такого майна протягом п’яти років, що передують даті подання заяви про призначення грошової компенсації.
  •  наявності майнових прав на об’єкти незавершеного житлового будівництва чи права власності на житлове приміщення внутрішньо переміщеної особи та всіх членів її сім’ї, на яких нараховується грошова компенсація, що розташовані в населених пунктах на підконтрольній Україні території (крім житлового приміщення, яке зруйноване (знищене) або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії російської федерації, зокрема з моменту введення воєнного стану, що підтверджується актом комісійного обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією російської федерації, складеним відповідно до Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 473 (Офіційний вісник України, 2022 р., № 37, ст. 1981) (далі - акт комісійного обстеження), та/або відомості щодо якого внесені до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації (далі - Реєстр пошкодженого та знищеного майна), після початку його впровадження та використання, з урахуванням умов, визначених абзацами дванадцятим - чотирнадцятим пункту 13 Порядку 280, або відчуження такого майна протягом п’яти років, що передують даті подання заяви про призначення грошової компенсації;
  • проведення перевірки наявності майнових прав на об’єкти незавершеного житлового будівництва чи права власності на житлове приміщення членів сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, та особи з інвалідністю, а також усіх членів сім’ї, на яких розраховується грошова компенсація, що розташовані в населених пунктах на підконтрольній Україні території (крім житлового приміщення, яке зруйноване (знищене) або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії російської федерації, зокрема з моменту введення воєнного стану, що підтверджується актом обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією російської федерації (далі - акт комісійного обстеження), та/або відомості щодо якого внесені до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації (далі - Реєстр пошкодженого та знищеного майна), після початку його впровадження та використання, на умовах, визначених абзацами дванадцятим - чотирнадцятим пункту 14 Порядку 214), або відчуження такого майна протягом п’яти років, що передують даті подання заяви про призначення грошової компенсації.
  • проведення перевірки наявності майнових прав на об’єкти незавершеного житлового будівництва чи права власності на житлове приміщення членів сім’ї загиблого (померлого) та особи з інвалідністю, а також всіх членів сім’ї, на яких розраховується грошова компенсація, що розташовані в населених пунктах на підконтрольній Україні території (крім житлового приміщення, яке зруйноване (знищене) або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії російської федерації, зокрема з моменту введення воєнного стану, що підтверджується актом обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією російської федерації (далі - акт комісійного обстеження), та/або відомості щодо якого внесені до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації (далі - Реєстр пошкодженого та знищеного майна), після початку його впровадження та використання, на умовах, визначених абзацами тринадцятим - п’ятнадцятим пункту 14 Порядку 206), або відчуження такого майна протягом п’яти років, що передують даті подання заяви про призначення грошової компенсації.
  • проведення перевірки факту про виплату одноразової грошової допомоги, надання раніше одержувачу грошової компенсації житла або виплати грошової компенсації за рахунок бюджетних та благодійних коштів, залучених коштів суб’єктів господарювання, інших джерел, не заборонених законодавством, як члену сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, або як особі з інвалідністю;

- факту надання раніше внутрішньо переміщеній особі або членам її сім’ї житла чи виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення за рахунок бюджетних та благодійних коштів, залучених коштів суб’єктів господарювання, інших джерел, не заборонених законодавством;

- проведення перевірки перебування одержувача грошової компенсації, який після введення воєнного стану перемістився з території, яка включена до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого Мінреінтеграції (далі - територія, на якій ведуться бойові дії), на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб (далі - база даних);

- перевірка факту надання раніше одержувачу грошової компенсації або членам його сім’ї житла чи виплати грошової компенсації за рахунок бюджетних та благодійних коштів, залучених коштів суб’єктів господарювання, інших джерел, не заборонених законодавством, як члену сім’ї особи, яка загинула (пропала безвісти), померла, або як особі з інвалідністю;

- прийняття рішення про призначення або відмову в призначенні грошової компенсації;

- перегляд рішення про призначення грошової компенсації за нововиявленими обставинами (у разі змін у майновому стані, у складі сім’ї, зміни показників опосередкованої вартості спорудження житла, зміни місця проживання, у зв’язку з втратою статусу учасника бойових дій, члена сім’ї загиблого або особи з інвалідністю внаслідок війни, скасування дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, зняття з квартирного обліку тощо);

- скасування попереднього рішення за нововиявленими обставинами;

- прийняття рішення про відмову у виплаті грошової компенсації;

- визначення розміру грошової компенсації;

- визначення суми коштів, яка підлягає поверненню, якщо одержувач грошової компенсації або його законний представник не повідомили про зміни у майновому стані, у складі сім’ї, втрату статусу члена сім’ї загиблого або особи з інвалідністю внаслідок війни, зняття з квартирного обліку, визначення суми коштів, яка підлягає поверненню, якщо внутрішньо переміщена особа або її законний представник чи представник, який діє на підставі довіреності, засвідченої в установленому законом порядку (далі - уповноважений представник), не повідомили про зміни у майновому стані, у складі сім’ї, зміну місця проживання, втрату статусу учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, скасування дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, зняття з квартирного обліку;

- прийняття рішення про виплату грошової компенсації члену сім’ї одержувача грошової компенсації, на якого розраховано грошову компенсацію під час її призначення одержувачу грошової компенсації (далі - уповноважений член сім’ї), у зв’язку із смертю одержувача грошової компенсації, якому призначено грошову компенсацію та не виплачено;

- прийняття рішення про виплату грошової компенсації члену сім’ї внутрішньо переміщеної особи, на якого було розраховано грошову компенсацію під час призначення грошової компенсації внутрішньо переміщеній особі (далі - уповноважений член сім’ї), у зв’язку із смертю внутрішньо переміщеної особи, якій призначено грошову компенсацію та не виплачено;

- прийняття рішення про надання дозволу одержувачу грошової компенсації, який перемістився з території, на якій ведуться бойові дії, на відкриття поточного рахунка (за стандартом IBAN) із спеціальним режимом використання (далі - спеціальний рахунок) у відділенні АТ “Ощадбанк” (далі - уповноважений банк) за місцем перебування на обліку в базі даних;

- прийняття рішення про надання дозволу внутрішньо переміщеній особі, яка перемістилася з території, на якій ведуться бойові дії, на відкриття поточного рахунка (за стандартом IBAN) із спеціальним режимом використання (далі - спеціальний рахунок) у відділенні АТ “Ощадбанк” (далі - уповноважений банк) за місцем перебування на обліку в базі даних;

- прийняття рішення про виплату грошової компенсації, яку було призначено і не виплачено на території, на якій ведуться бойові дії, одержувачу грошової компенсації, який перемістився з такої території, за місцем перебування на обліку в базі даних;

- прийняття рішення про виплату грошової компенсації, яку було призначено і не виплачено або виплачено не в повному обсязі на території, на якій ведуться бойові дії, внутрішньо переміщеній особі, яка перемістилася з такої території, за місцем перебування на обліку в базі даних;

- проведення перевірки перебування одержувача грошової компенсації, який після введення воєнного стану перемістився з території, яка включена до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого Мінреінтеграції (далі - територія, на якій ведуться бойові дії), на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб (далі - база даних);

- проведення перевірки наявності обвинувального вироку суду у зв’язку із вчиненням одержувачем грошової компенсації злочину проти України, що підтверджується довідкою про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством;

  • проведення перевірки дотриманням норм, визначених у пункті 35  Порядку 719, пунктом 31 Порядку 280, у пункті 35 Порядку 214, у пункті 35 Порядку 206 під час виплати грошової компенсації (перерахування коштів грошової компенсації на спеціальний рахунок).

3) Комісія протягом п’яти робочих днів з дати надходження подання розглядає його по суті та у присутності заявника або його законного представника приймає рішення про призначення або відмову в призначенні грошової компенсації.

4) За наявності письмового клопотання комісія може розглядати питання щодо призначення або відмови в призначенні грошової компенсації за відсутності заявника або його законного представника. У разі відсутності такого клопотання та/або неявки зазначених осіб розгляд відповідного питання переноситься на наступне засідання комісії.

5)  У разі прийняття рішення про призначення грошової компенсації комісія визначає її розмір виходячи з відповідних нормативів.

7. Для виконання покладених на Комісію завдань їй надається право:

  1.  отримувати в установленому порядку від структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій необхідну інформацію з питань, що належать до її компетенції;
  2.  одержувати пропозиції, необхідні для роботи комісії;
  3.  запрошувати на засідання фахівців структурних підрозділів районної військової адміністрації;
  4.  надавати методичну допомогу в межах компетенції;
  5.  інформувати керівництво районної військової адміністрації з питань, що входять до компетенції Комісії.
  1.  Питання, які вирішує Комісія, розглядаються в порядку черговості поданих заяв членів сімей загиблих (померлих) та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації.
  2.  Засідання Комісії проводиться і вважається правомочним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини складу її членів.
  3.  Рішення Комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні членів Комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні. Рішення оформляється протоколом, який підписується всіма присутніми на засіданні членами Комісії. За відсутності секретаря на засіданні за дорученням голови його функції виконує інший член Комісії.

Рішення набирає чинності з дня його підписання.

________________________________________________________________________________________

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ начальника
районної військової адміністрації
від 15.12.2023     №   129

СКЛАД
комісії  щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців,  осіб з інвалідністю,  деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав а також членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  про виплату грошової компенсації

 

СкалійВолодимир Васильович

заступник начальника районної військової адміністрації, голова комісії

Бурдо Ольга Олександрівна

заступник начальника управління соціального захисту населення районної військової адміністрації, заступник голови комісії

Юрченко Ольга Вікторівна

начальник відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю №1 м. Тульчин управління соціального захисту населення районної військової адміністрації, секретар комісії

Члени комісії

 

Заяць Марина Анатоліївна

­­­­­­­­­­­­­головний спеціаліствідділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури апарату районної військової адміністрації

Куровська  Галина Олексіївна

 

спеціаліст відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю №4 смт. Томашпіль управління соціального захисту населення районної військової адміністрації

Кушнір Сергій Віталійович

головний лікар КНП «Тульчинський ЦПМСД» Тульчинської міської ради (за згодою)

Муха Алла Іванівна

завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату районної військової адміністрації

Ніколаєнко Євгенія Ігорівна

начальник відділу  фінансів районної військової адміністрації

Поливана Людмила Миколаївна

головний спеціаліст відділу соціальної підтримки пільгових категорій та осіб з інвалідністю №3 смт. Піщанка управління соціального захисту населення районної військової адміністрації

Цмовз Михайло Васильович

голова громадської організації «Тульчинська спілка учасників бойових дій, ветеранів АТО та ООС» (за згодою)

Штогран Алла Володимирівна

заступник начальника відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю №2 смт. Крижопіль управління соціального захисту населення районної військової адміністрації

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь