ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

132 тульчинця офіційно стали платниками податків, зареєструвавшись суб’єктами господарювання

Дата: 08.10.2015 11:58
Кількість переглядів: 243

Впродовж 2015 року в Центрі обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ реєстраційний номер облікової картки платника податків (далі - реєстраційний номер) отримали 2 405 осіб. При цьому 716 виданих карток – первинні. Тобто, 716 тульчинців вперше зареєструвалися в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та офіційно стали платниками податків.

Отримати реєстраційний номер громадяни можуть у Центрі обслуговування платників за своїм місцем проживання або за місцем отримання доходів. Для цього необхідно особисто або через законного представника подати заяву - Облікову картку за формою № 1ДР та пред’явити документ, що посвідчує особу. Подбати про реєстраційний номер дитини, яка не досягла 16-річного віку та не має паспорта, можуть її батьки (усиновителі, опікуни, піклувальники), які, крім вже перелічених документів, повинні пред’явити свідоцтво про народження такої дитини.

Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, надається протягом п’яти робочих днів із дня звернення громадянина до відповідного органу фіскальної служби. У Тульчині такий документ видають у Центрі обслуговування платників (каб. № 12), який розташований за адресою: м.Тульчин, вул..Леніна,51


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь