ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 жовтня – День працівників харчової промисловості

Дата: 13.10.2016 08:34
Кількість переглядів: 250

Шановні працівники харчової промисловості району!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників харчової промисловості.
В умовах зростаючої конкуренції Ви, разом з сільгоспвиробниками, робите все можливе, щоб на столі у кожної української родини був хліб і до хліба, щоб асортимент і якість вашої продукції були на рівні світових стандартів. Тому потрібна більш активна співпраця з вітчизняними та іноземними інвесторами по впровадженню в галузь нових сучасних, енергозберігаючих технологій, розширенню ринків збуту, асортименту продукції, підвищенню її якості.
Ми віримо, що ці складні завдання, які стоять перед харчовиками району, в плідній співпраці з колективами сільськогосподарських підприємств, будуть виконані. Стабільне виробництво продуктів харчування в державі – запорука впевненого поступу суміжних галузей, вирішальний фактор продовольчої безпеки України.
З нагоди професійного свята зичимо всім працівникам і ветеранам харчової промисловості району міцного здоров’я, радості, щастя, добробуту, оптимізму, нових трудових перемог. Нехай гасло «українські продовольчі товари – найкращі» щоденно підтверджується вашою самовідданою працею на благо наших громадян!
Голова районної державної адміністрації Микола Підболячний
Голова районної ради Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь