ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прем’єр-міністр доручив регіонам додатково збільшити на 25 тисяч кількість ліжок для лікування хворих на COVID-19

Дата: 04.11.2020 15:58
Кількість переглядів: 227

У середу, 4 листопада, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки й оборони України Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

Під час наради було порушено питання збільшення кількості ліжкомісць із підключенням до подачі кисню та розширення ліжкового фонду за рахунок інших об’єктів інфраструктури.

Прем’єр-міністр наголосив головам ОДА, що необхідно готувати додаткові приміщення, де будуть розставлятися ліжка і де прийматимуть хворих на COVID-19.

«Нам потрібно 25 тисяч додаткових ліжкомісць у спорткомплексах, виставкових залах і всіх інших приміщеннях, які обладнані всім необхідним, без потреби в ремонтах, з теплом, де ми можемо приймати людей. Питання «якщо вони будуть потрібні» не стоїть. Їх треба починати готувати під додаткові ліжкомісця. Без обговорень», — підкреслив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр додав, що голови облдержадміністрацій мають зробити всі ці речі негайно. «Це невідкладне доручення. Треба рухатися дуже швидко й оперативно», — наголосив він.

Під час наради голова Рівненської ОДА звернувся до МОЗ щодо надання ліцензії на використання медичного кисню «Рівнеазот». Максим Степанов відзначив, що після отримання відповідного звернення від підприємства Міністерство охорони здоров’я проведе необхідні процедури за два дні.

Прем’єр-міністр закликав голів обласних державних адміністрацій шукати найпростіші способи для постачання кисню до точок підключення, щоб якнайшвидше підключити ліжка без проведення будівельних робіт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь