ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада з питань цивільного захисту

Дата: 20.01.2021 16:49
Кількість переглядів: 177

20 січня 2021 року о 15.00 год. під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького відбулася онлайн-нарада за участю голів райдержадміністрації, голів ОТГ, керівників департаментів облдержадміністрації та членів обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Учасниками в районній студії були голова райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, міський голова Валерій Весняний, головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Оксана Шпатарюк.

Відкрив та вів нараду заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький, надавши слово директору Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації  Сергію Вовченку, який доповів про виконання завдань цивільного захисту із врахуванням адміністративно-територіальної реформи.

В ході наради були розглянуті та обговоренні питання:

  1. Схвалення організаційної структури Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
  2. Утворення структурних підрозділів з питань  оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами у складі новостворених районних державних адміністрацій та виконавчих органів територіальних громад.

З метою виконання завдань цивільного захисту були поставлені завдання головам райдержадміністрацій та головам ОТГ щодо організації роботи, затвердження нормативних документів, розробки та уточнення планів та  районних програм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь