ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Футбольне життя вирує

Дата: 01.02.2021 10:23
Кількість переглядів: 124

Гра 12 туру Відкритої першості м.Вінниця з футзалу сезону 2020-2021 років ФК «Патріот» Тульчин - ФК «Володимир» Тиврів була анонсована в засобах масової інформації іще за два тижні під слоганом «Матч тижня». На кону було шість очок, адже обидві команди очолювали турнірну таблицю із однаковим очковим доробком.

30 січня 2021 року у Вінницькому СК «Термінал» відбулася безкомпромісна гра, яка виправдала очікування найприскіпливіших вболівальників.

Пропустивши прикрий м’яч на останній хвилині першого тайму, тульчинці спромоглися кардинально змінити хід матчу та здобути надважливу перемогу з рахунком 5-2.

Голи у патріотівців забивали: Булат -3, Шуляк, Лєбєдєв.

За команду виступали: Денис Шуляк – капітан, Лєбєдєв Євген, Бєлік Ігор, Турчинський Владислав, Булат Михайло, Мельничук Дмитро,

Мельник Роман, Науменко Олег, Чепернатий Владислав, Кирилюк Анатолій,

Булат Іван, Чепернатий Сергій (президент клубу, голова Тульчинської спортивної громадської організації «Міська федерація футболу»).

До завершення першості залишилося 6 турів. Щосуботи наші футболісти продовжуватимуть боротьбу за найвищі нагороди турніру. В той же час ФК «Патріот» очікує другого фіналіста відкритого Кубку м. Вінниці.

Принагідно хочемо привітати наших юних футболістів 2008-2009 років народження та тренерський склад з перемогою у першому зональному етапі чемпіонату Вінницької області з футзалу.

В той же час ФК «Фенікс» с. Ганнопіль (тренер команди Кривіцький Ярослав), успішно подолавши груповий етап відкритої першості Жмеринського району з футзалу, вийшов до фінального етапу змагань.

Таким чином, незважаючи на складні умови підготовки до змагань, спортивна Тульчинщина гідно продовжує переможні традиції у кагорті кращих команд Вінниччини різних вікових груп.

Перемагаємо разом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь